Udovičić: Poznajemo Italijane

Izvor: B92, 25.Jan.2012, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: "Poznajemo Italijane"

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić rekao je da je očekivao da protivnik njegove ekipe u polufinalu prvenstva Evrope bude Italija.

Udovičić je dodao da je to rival kojeg dobro poznaje.

"Sve je bilo kako smo i mislili. Poznajemo Italijane, prošle godine smo imali tri susreta. Sve je otvoreno. Probaćemo da damo svoj maksimum. Italija je čvrsta ekipa u kojoj se oseća uticaj Kampanjinog rada", kazao je Udovičić za sajt Vaterpolo saveza >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije.

Italijani su ranije danas u četvrtfinalu savladali Nemačku sa 9:4, dok se Srbija kao prvoplasirani tim iz grupe direktno plasirala u četvrtfinale.

"Nije bilo iznenadjenja. Nemci su se istrošili u grupi. Da su ovako igrali ne bi ih bilo ni u ovoj utakmici. Italija je lako ostvarila prednost i posle je dobrom odbranom sačuvala bez ikakvih problema. Znamo se, pripremićemo se", rekao je reprezentativac Srbije Stefan Mitrović.

Njegov saigrač i debitant na velikim takmičenjima Aleksa Šaponjić ocenio je da je sve u rukama Srbije.

"Tvrdi su i disciplinovani. Ne smemo da im dozvolimo prednost jer umeju da čuvaju rezultat. Biće teško, ali je sve u našim rukama", zaključio je Šaponjić.

Polufinalna utakmica prvenstva Evrope Srbija - Italija igra se u petak od 18 sati.
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.