Udovičić: Manojlović je jedna od najsjajnijih legendi vaterpola

Izvor: 24sata, 25.Nov.2014, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: Manojlović je jedna od najsjajnijih legendi vaterpola

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić uputio je telegram saučešća Vaterpolo savezu Srbije (VSS) povodom iznenadne smrti Nenada Manojlovića, istaknutog stručnjaka i sportskog radnika i bivšeg selektora državnog tima.

- Nenad Manojlović je jedna od najsjajnijih legendi vaterpola, ne samo u Srbiji, već i na međunarodnom nivou. Vaterpolo zajednica naše zemlje ostala je bez velikog stručnjaka i velikog >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << čoveka, koji je kao selektor vodio našu reprezentaciju do nekih od njenih najvećih odličja. Njegovo ime, rad i fenomenalni uspesi tokom dugogodišnje karijere, biće zauvek sačuvani u analima srpskog sporta. U lično ime i ime Vlade Republike Srbije, porodici, prijateljima i saradnicima Nenada Manojlovića izražavam najiskrenije saučešće - navodi se u poruci ministra Udovičića.

Manojlović je iznenada preminuo u ponedeljak u 61. godini, a smrt ga je zadesila na putu prema Sofiji, gde je trebalo da učestvuje na stručnom seminaru.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udovičić: Manojlović je jedna od legendi vaterpola

Izvor: Blic, 25.Nov.2014

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičcić uputio telegram saucešća Vaterpolo savezu Srbije (VSS) povodom iznenadne smrti Nenada Manojlovića, istaknutog stručnjaka i sportskog radnika i bivšeg selektora državnog tima..."Nenad Manojlović je jedna od najsjajnijih legendi vaterpola, ne samo u Srbiji,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.