Udovičić: Favoriti smo protiv Crne Gore, to treba pokazati u bazenu

Izvor: Blic, 14.Jun.2013, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovičić: Favoriti smo protiv Crne Gore, to treba pokazati u bazenu

Vaterpolisti Srbije igraće u polufinalu Svetske lige protiv reprezentacije Crne Gore u subotu od 13:30, a kapiten "delfina" Vanja Udovičić veruje da su favoriti u tom meču.

Crnogorci su posle dva poraza na startu turnira u Čeljabinsku dobili Mađarsku, dok su u četvrtfinalu savladali domaćina Rusiju posle peteraca sa 12:11 (7:7).

"Već smo igrali sa Rusima. Crna Gora je mlada ekipa, bez nekolicine poznatih igrača. Njima je sigurno veliki motiv da pobede Srbiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i plasiraju se u finale. Na taj način bi se nametnuli selektoru Peroviću za Svetsko prvenstvo. Ipak mi smo favoriti ali to treba pokazati u bazenu", rekao je Vanja Udovičić.

Najbolji igrač Srbije u četvrtfinalu sa Japanom (14:8) bio je šestostruki strelac Slobodan Nikić i on veruje da će biti dobra utakmica, dok Branislav Mitrović smatra da će odlučiti veća želja.

"Više volim što je Crna Gora protivnik. Da se vidimo u bazenu. Preživeli su šok od Japana i igraju sve bolje. Odlična kontra i realizacija igrača više", dodao je selektor Dejan Savić.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija protiv Crne Gore u polufinalu Svjetske lige

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jun.2013

ČELJABINSK - Vaterpolo reprezentacija Srbije igraće u polufinalu završnog turnira Svjetske lige protiv selekcije Crne Gore, koja je u posljednjoj četvrtfinalnoj utakmici u Čeljabinsku savladala domaćina Rusiju boljim izvođenjem peteraca sa 12:11.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Saviću drago zbog Crne Gore

Izvor: Mondo, 14.Jun.2013

Selektor srpskih vaterpolista zadovoljan što će "delfini" u polufinalu Svetske lige igrati protiv Crne Gore, a ne protiv Rusije...U subotu u 13.30 u bazenu će se ponovo sastati stari poznanici...Vaterpolisti Srbije i Crne Gore boriće se za plasman u finale Svetske lige koja se održava u ruskom Čeljabinsku..."Delfini"...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.