Udineze želi Del Pjera

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Apr.2012, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udineze želi Del Pjera

Predsednik italijanskog fudbalskog prvoligaša Udinezea Đampaolo Poco rekao je da će taj klub pokušati da angažuje legendu Juventusa Alesandra del Pjera, ali je priznao da će to biti težak zadatak.
Del Pjeru ugovor sa torinskim klubom ističe na kraju sezone, a Poco je reako da bi glavni problem mogla da predstavlja visina plate za bivšeg italijanskog reprezentativca.
Ne isključujem nijednu mogućnost, pogotovo što mi u ekipi imamo spoj mladosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i iskustva. Tu su nam Pinci, Domici i Di Natale koji imaju preko 30 godina. Del Pjero je rođeni pobednik, bio bi veliko pojačanje. Jedini problem je plata, jer ne znam da li naš budžet može to da izdrži – kazao je Poco.
Uprava Juventusa još krajem prošle godine najavila je da neće produžiti ugovor sa 37. godišnjim Del Pjerom. U dosadašnjem toku sezone ovaj fudbaler za Juventus je odigrao 23 utakmice i postigao četiri gola.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.