Udineze bi da pazari na Kamp Nou

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2018, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udineze bi da pazari na "Kamp Nou"

"Zebre" zainteresovane za fudbalera Barselone.

Kako prenosi "Gazeta delo Sport", ekipa iz Udina traži napadača, pa su tako zainteresovani za fudbalera "Blaugrane" Munira El Hadadija.

Marokanac sa španskim pasošem je minule sezone igrao na pozajmici u Deportivo Alavesu, bilo je priče da mu je Valverde našao mesto u Kataloniji ove sezone, ali se čini da nakon dolaska Malkoma neće moći da se nada nekoj minutaži.

Nova pozajmica je čini se na pomolu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a odlazak u Italiji mogao bi da predstavlja pravo osveženje za 22-godišnjeg fudbalera.

Munir je inače odabrao reprezentaciju Španije, upisao je i jedan nastup za seniore, dok je u dresu Barselone upisao 45 nastupa uz 10 postignutih golova.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.