Udarna igla Reala bi da menja sredinu!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2018, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Udarna igla" Reala bi da menja sredinu!

Fudbaler izrazio želju i gde bi voleo da ide.

Kako prenosi katalonski "Sport", Karim Benzema je spreman da napusti redove madridskog Reala.

Osporavani Francuz je trenutno najbolji strelac "Los Blankosa" sa pet postignutih golova, što dovoljno govori o problemima koje Madriđani imaju sa realizacijom ove sezone.

Od odlaska Ronalda jednostavno nema istaknutog strelca, vraćen je u klub i Marijano Dijaz, ali se ni on ne snalazi najbolje pred protivničkim golom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Mogli bi Madriđani da ostanu i bez popularnog Benza, kako je francuski napadač navodno izrazio želju za promenom sredine.

Tačnije, Benzema je izjavio da bi voleo da zaigra za Mančester junajted ili Pari sen Žermen.

I dok se sa "Old Traforda" ne oglašavaju ovim povodom, klub iz Pariza je navodno veoma zainteresovan za njegove usluge.

Navodno su "Sveci" i kontaktirali bivšeg napadača Liona, kako bi saznali njegova razmišljanja povodom prelaska na "Park prinčeva".

Real će narednog leta najverovatnije obaviti potpuni remont, pa bi 30-godišnji Benzema zaista mogao da napusti njihove redove. Podsetimo da je Francuz jedan od igrača sa najvećim stažom u trenutnoj selekciji "Los Blankosa", na "Bernabeu" je iz Liona stigao još 2009. godine, osvojio je brdo trofeja i postigao 198 golova za Madriđane.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.