Udarac za Siti – sezonu počinju bez de Brujnea

Izvor: B92, 25.Jun.2023, 22:56

Udarac za Siti – sezonu počinju bez de Brujnea

Fudbaler Mančester sitija Kevin de Brujne propustiće početak naredne sezone.

To se dešava pošto je pokidao tetivu na meču finala Lige šampiona protiv Intera (1:0), koji je odigran 10. juna u Istanbulu, prenosi Dejli mejl.

Britanski mediji podsećaju da se De Brujne povredio u prvom poluvremenu utakmice sa Interom.

Posle dodatnih pregleda utvrđeno je da je povreda ozbiljnija nego što se prvobitno mislilo i dodaje se da će belgijski fudbaler morati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da propusti početak sezone.

Operacija neće biti potrebna, a De Brujneu je savetovano da se odmori pre nego što počne rehabilitaciju, koja je planirana za jul.

De Brujne će sigurno da propusti utakmicu protiv Arsenala u Komjuniti šildu (šesti avgust), kao i meč prvog kola Premijer lige protiv Barnlija, koji je na programu pet dana kasnije.

Dejli mejl navodi da se lekari Mančester sitija nadaju da bi Belgijanac mogao da konkuriše za mesto u ekipi za Superkup Evrope protiv Sevilje, koji će biti odigran 16. avgusta u Atini.

De Brujne (31) je prošle sezone odigrao 49 utakmica za Mančester siti u svim takmičenjima i postigao je 10 golova. Sa "građanima" je osvojio prošle sezone FA kup, Premijer ligu i Ligu šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

De Brujne propušta početak sezone

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jun.2023, 08:42

Fudbaler Mančester Sitija, Kevin De Brujne propustiće početak naredne sezone pošto je pokidao tetivu, prenijeli su britanski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.