Udar zvezde Sitija na Superligu i UEFA: Dva zla

Izvor: B92, 22.Apr.2021, 21:10

Udar zvezde Sitija na Superligu i UEFA: Dva zla

Tek što se stišala bura oko Evropske Superlige otvara se nova.

Novi format Lige šampiona, koji će početi 2024. godine, nije naišao na odobravanje veznog fudbalera Mančester sitija Ilkaja Gundogana.

Nemački reprezentativac turskog porekla smatra da je novi format elitnog takmičenja, po "švajcarskom modelu", nešto manje zlo nego projekat 12 odmetnika.

Tu je pre svega mislio na veći broj utakmice.

"Uz sve ove stvari u Superligi... Možemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << li, molim vas, da razgovaramo o novom formatu Lige šampiona? Sve više je mečeva, da li neko razmišlja o nama igračima", zapitao se Gundogan.

A onda i imao oštriji ton i prvi izneo loše mišljenje o novoj Ligi šampiona.

"Novi format LŠ je samo manje od dva zla gledajući i Superligu", rekao je Gundgoan i pokrenuo lavinu.

Ostaje da se vidi da li će pokrenuti novu jaku temu, iniciranu od igrača koji je glavni kandidat da dobije nagradu za najboljeg fudbalera Premijer lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.