Izvor: B92, 07.Jan.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen otac reprezentativca Hondurasa, Gevare

Otac eks-kapitena fudbalske reprezentacije Hondurasa Amada Gevare, koji je pre dva dana bio kidnapovan, nadjen je danas mrtav, saopštila je policija u Tegusigalpi. Reč je o 54-godišnjem Alfonsu Sunigi Peralti, čije je telo nadjeno na autoputu u Tamari, oko 20 km severno od prestonice.

"On je ubijen sa dva pogotka u glavu. Kidnaperi su izvršile egzekuciju, posle otmice koja je izvršena u nedelju uveče" - rekao je predstavnik policije u Tegusigalpi Gustavo Fahardo.

Amado >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gevara, najbolji igrač američkog prvoligaša Metro-Starsa, napustio je trening-kamp nacionalnog tima Hondurasa na vest o očevoj smrti. Alfonso Suniga Peralta, vlasnik jedne kompanije u Komajagi, 150 km severno od Tegusigalpe, kidnapovan je u nedelju uveče dok je napuštao kockarnicu.

Gevara, koji je bio kapiten reprezentacije Hondurasa, odstranjen je pre godinu dana iz nacionalnog tima zbog nediscipline. Medjutim, Srbin Velibor-Bora Milutinović, novi selektor reprezentacije Hondurasa, rehabilitovao je u decembru Gevaru i pozvao ga na pripreme svojih izabranika za start u Kupu Karlsberga, koji će se održati od 22. do 25. januara u Hongkongu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.