Ubedljivi trijumfi Sparsa i Džezera

Izvor: N1 televizija, 14.Mar.2018, 05:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljivi trijumfi Sparsa i Džezera

San Antonio Sparsi prekinuli seriju poraza, Juta sedam trijumfa u nizu.

San Antonio Sparsi savladali su na svom parketu Orlando 108:72 i tako prekinuli niz od tri poraza. Od samog početka su Sparsi bili bolji rival, a imali su čak i 42 poena prednosti u jednom trenutku.

Šestorica igrača San Antonija su imala dvocifren učinak, a najefikasniji je bio Lamarkus Oldridž sa 24 poena. Oldridž je imao i sedam skokova i dve asistencije. Pati Mils je dodao 13 poena, po 11 >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << su zabeležili Deni Grin, Dejont Marej i Pau Gasol, a 10 je dodao Toni Parker.

U uspavanom Orlandu najbolji je bio Nikola Vučević koji je sa po 10 poena i skokova zabeležio dabl - dabl. Isti broj poena imao je Džonatan Simons. Mario Hezonja je meč završio sa četiri poena, šest skokova, tri asistencije i jednom ukradenom loptom.

| Rudy with 22p | 12r | 1b

We hear that's good.#TakeNotepic.twitter.com/AJkErGIA7C

Juta je bila gotovo jednako nadmoćna u odnosu na Detroit i slavila je sa 110:79. Gosti nisu imali prednost niti jednog trenutka, a imali su i -39.

Rudi Gober bio je najbolji pojedinac Džeza sa 22 poena i 12 skokova za dabl - dabl. Sa 17 poena ga je pratio Džo Ingls, a poen manje dodao je Jonas Jerebko.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.