Izvor: RTS, 05.Dec.2021, 12:02

Ubedljive pobede vaterpolista Partizana i Radničkog

Vaterpolisti Partizana pobedili su Valis sa 17:5 (4:2, 5:2, 4:0, 4:1) na Banjici, a Radnički iz Kragujevca je na svom bazenu ubedljivo savladao Nais sa 18:4 u osmom kolu Superlige Srbije.
Tim Miloša Korolije do sedmog trijumfa u sezoni vodio je Filip Radojević sa četiri gola, dok su Stefan Mitrović i Milan Aleksić dali po tri pogotka.

Sa pobedama je nastavio i Radnički iz Kragujevca, koji na svom bazenu ubedljivo savladao Nais sa 18:4. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
U šestom ovosezonskom trijumfu Kragujevčana istakao se Aleksa Ukropina sa četiri pogotka, a Filip Janković je pomogao sa tri gola.
Vaterpolisti Crvene zvezde na bazenu "25.maj" bili su bolji od od Proletera iz Zrenjanina 14:11, a u pobedničkom timu prednjačio je Gavril Subotić, koji je četiri puta zatresao mrežu rivala.
U petak, na otvaranju kola Novi Beograd slavio je protiv Šapca sa 18:4.
Rezultati 8. kola Superlige: Novi Beograd - Šabac 18:4; Crvena zvezda - Proleter 14:11, Partizan - Valis 17:5, Radnički KG - Nais 18:4, Zemun - Vojvodina 12:18.
Tabela: Novi Beograd 24, Partizan 21, Radnički KG 18, Crvena zvezda 15, Šabac 15, Vojvodina 10, Valis 10, Proleter 4, Zemun 1, Nais 0.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Radnički ubedljiv protiv Naise

Izvor: KGsport.info, 05.Dec.2021

U osmom kolu Super lige Srbije vaterpolisti Radničkog su na svom bazenu rutinski savladali ekipu... Чланак Radnički ubedljiv protiv Naise се појављује прво на KRAGUJEVAČKI SPORT.

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.