Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2019, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiv poraz Zvezde od Bajerna, Totenhem preokrenuo protiv Olimpijakosa

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su večeras od Bajern Minhena sa 6:0 u petom kolu Grupe B Lige šampiona.

Beogradski tim pred gotovo punim stadionom "Rajko Mitić" odigrao je jednu lošijih utakmica u evropskim takmičenjima i od prvaka Nemačke doživeo ubedljiv poraz.

Bavarci su od samog početka utakmice bili dominantni, a čak golu Manuela Nojera nijednom nisu uspeli ozbiljnije da priprete.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Vodeći gol za Bajern postigao je Leon Gorecka u 14. minutu posle centaršuta Filipa Kutinja s desne strane, da bi potom na scenu stupio Robert Levandovski.

On je prvo u 53. minutu povisio prednost na 2:0 iz jedanaesterca koji je minut ranije skrivio Miloš Degenek, igrajući rukom u šesnaestercu.

Poljak je samo sedam minuta kasnije postigao novi gol, da bi u 64. doveo Bajern do 4:0, a u 68. je na semaforu pisalo 5:0.

Konačan rezultat u 89. minutu postavio je Korentan Toliso na asistenciju Tomasa Milera.

Totenhem je u drugom meču Grupe B gubio sa 0:2 od Olimpijakosa na svom stadionu, nakon što su Jusuf El Arabi u šestom i Ruben Semedo u 19. doveli Pirejce savladali Kazanigu.

Londonski tim je ipak preko Dele Alija u sudijskoj nadoknadi vremena smanjio zaostatak, da bi izjednačenje doneo Hari Kejn u 50. minutu.

Preokret Totenhemu doneo je Serž Orije u 73. minutu, a konačan rezultat postavio je Kejn u 77.

Bajern i Totenhem su pobedama obezbedili plasman u osminu finala Lige šampiona, pošto imaju 15, odnso 10 bodova. Zvezda je treća sa tri, a Olimpijakos poslednjeplasirani četvrti sa jednim.

U Grupi A Real Madrid i Pari Sen Žermen igrali su nerešeno 2:2, dok su u Grupi C Mančester siti i Šahtjor iz Donjecka igrali nerešeno 1:1, a Atalanta je sa 2:0 slavila protiv Dinama iz Zagreba.

Juventus je u Grupi D pred svojim navijačima sa 1:0 pobedio Atletiko Madrid.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Debakl Zvezde protiv Bajerna, pamtiće se 0:6!

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2019

Fudbaleri Crvene zvezde su doživjeli težak poraz u petom kolu Grupe B Lige šampiona od minhenskog Bajerna rezultatom 6:0.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.