Ubedljiv Seltik na startu

Izvor: B92, 29.Jul.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiv Seltik na startu



Prvak Škotske Seltik otvorio je odbranu titule ubedljvom pobedom na Kilmarnokom od 4:1 u prvom kolu nove sezone. Golove za Seltik postigli su Zuravski 2, Jarošik i Nakamura.

„Mi smo jedina ekipa u klupskoj istoriji koja počinje sezonu pod pritiskom bez obzira na pobede i osvojen Liga kup. Nismo u panici. Potrebne su nam takmičarske utakmice da bi pokazali koliko smo jaki", rekao je menadžer Seltika Gordon Strahan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Prošle sezone drugoplasirani Harts dobio je na strani sa 2:1 Danfermlajn golovima čeških internacionalaca Romana Bednara i Mihala Pospisila. Domaćin je utakmicu završio sa desetoricom igrača.

Hibernijan je remizirao sa Aberdinom 1:1, Dandi Junajted je izgubio kod kuće od Falkirka sa 2:1, dok je novi prvoligaš Sent Miren pobedio sa 2:1 golovima Džona Satona Invernes Kaledonijan.

Renžers u nedelju igra protiv Madervela.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.