(UZNEMIRUJUĆI VIDEO): Krokodil UBIO fudbalera i vuče njegovo telo

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 14:34

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO): Krokodil UBIO fudbalera i vuče njegovo telo

Užasne scene.

Tragedija se dogodila u Kostariki, gde je nastradao fudbaler Hesus Alberto Lopez, koga je ubio krokodil.

Fudbaler Deportiva Rio Kanjasa se kupao u reci po kojoj je njegov klub dobio ime i tom prilikom ga je napao grabljivac protiv koga nije imao šanse da se odbrani.

Nakon što ga je ubio, krokodil je počeo da vuče njegovo telo kako bi ga proždrao, ali su reagovali predstavnici policije koji su upucali krokodila kako bi izvukli telo.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />- Dragi prijatelji, s dubokom boli javljamo da je preminuo naš igrač Hesus Alberto Lopez Ortiz (Čučo). Počivaj u miru, Čučo - objavio je njegov klub.

On je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece.

Pojavio i snimak kako krokodil vuče njegovo telo. Video je uznemirujući i OVDE možete da ga pogledate na svoju odgovornost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.