(ŠOK VIDEO) Pogledajte momenat pada Dragiše Gudelja

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 15:09

(ŠOK VIDEO) Pogledajte momenat pada Dragiše Gudelja

Nadamo se dobrim vestima.

Uznemirujuće vesti stižu iz Španije ovog podneva, gde je u utakmici Kordobe i Melilasa, srpski fudbaler Dragiša Gudelj ponovo doživeo srčani zastoj, zbog čega je pao na terenu! Ovoga puta, na srćeu, nije bilo toliko upasno, pošto su mu doktori prethodno ugradili defibrilator.

Gudelj je doživeo prvi srčani zastoj u martu 2023. godine, nakon čega je bio i izgubljen na neko vreme, ali su ga doktori oživeli i spasili.

Pojavio se i snimak gde se vidi kada Dragiša pada na zemlju koji možete videti OVDE.

Nna sreću, defibrilator je odmah reagovao i vratio ga u život, on je ustao, ali je bio ošamućen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DRAMA U ŠPANIJI: Dragiša Gudelj se ponovo srušio na terenu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Dec.2023

Nemile scene. Fudbaler španske Kordobe, Dragiša Gudelj ponovo se srušio na teren na utakmici protiv Rasing Ferola pa se zbog ovog dogadađaja utakmica prekinula u 28. minutu. Srpski defanzivac je doživeo srčani zastoj posle nepunih pola sata igre, nakon čega mu je ukazana medicinska pomoć,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.