UZMI ILI OSTAVI: Đavolji ultimatum!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 12:23

UZMI ILI OSTAVI: Đavolji ultimatum!

Junajted u poteri za Dortmundovom zvezdom.

Fudbalski klub Mančester junajted neće ponuditi više od 80 miliona Borusiji iz Dortmunda za vezistu Džejdona Sanča (20), javlja ,,Dejli star“.

Sada već dugo traje opipavanje terena od strane Mančester junajteda, a pandemiju virusa korona vide kao nešto što im je u ovom slučaju pomoglo da se cena Džejdona Sanča, baš kao što je to slučaj sa mnogim drugim igračima – spusti.

Tako su ,,crveni đavoli“ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postavili jasan ultimatum Borusiji za kreativnog ofanzivca. Poslednja cena koju će Junajted ponuditi je 80 miliona evra – uzmi ili ostavi.

Ole Gunar Solskjer želi da se transfer što pre završi, kako bi se Sančo pridružio novim saigračima i imao vremena da se navikne na novi sistem igre pre početka naredne sezone u Premijer ligi.

Sančo je izrazio svoju želju da ode u domovinu i zaigra za Junajted, ali ono što on čeka u ovom trenutku je da vidi krajnji ishod šampionata Premijer lige i hoće li ekipa sa ,,Old Traforda“ narednu sezonu igrati u Ligi šampiona.

Sjajan učinak u 44 utakmice u svim takmičenjima gde je zabeležio po 20 pogodaka i asistencija je definitivno nešto što Junajted ne želi da propusti.

Pogledajte kako izgleda srpska kik-bokserka Staša Veić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.