UŽIVO: Vojvodina - Crvena zvezda (18.00), Bez iznenađenja u timovima

Izvor: Vesti-online.com, 08.Mar.2017, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Vojvodina - Crvena zvezda (18.00), Bez iznenađenja u timovima

Derbi meč 25. kola igra se na stadionu Karađorđe u Novom Sadu gde gostuje lider šampionata Crvena zvezda, koja je u prošloj rundi u završnici ispustila pobedu u "večitom derbiju".

Kada su u pitanju sastavi timova nije bilo prevelikih iznenađenja pošto su treneri Dragan Ivanović i Miodrag Božović opredelili za proverene sastave. Beograđani će čak igrati u identičnoj postavi koja je nastupila pre tri dana protiv Partizana.

Zanimljiva je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jučerašnja konferencija za medije Crvene zvezde na kojoj je Grof Božović najavio da će "zbog bočnih udara opozicije" podneti ostavku ukoliko crveno-beli izgube u Novom Sadu.

Kada je u pitanju stanje na tabeli Crvena zvezda ima sedam bodova više od Vojvodine, a posle trijumfa Partizana nad Metalcem razlika u odnosu na crno-bele je prepolovljena.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽIVO: Vojvodina - Crvena zvezda 0:0

Izvor: Vesti-online.com, 08.Mar.2017

Derbi meč 25. kola igra se na stadionu Karađorđe u Novom Sadu gde gostuje lider šampionata Crvena zvezda, koja je u prošloj rundi u završnici ispustila pobedu u "večitom derbiju". Na portalu VESTIONLINE možete da pratite sve promene iz minuta u minut...Kada su u pitanju sastavi timova nije bilo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.