UŽIVO: Vojvodina - AZ Alkmar 0:3 (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Avg.2016, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Vojvodina - AZ Alkmar 0:3 (VIDEO)

Pratite tekstualni prenos prve utakmice plej-ofa za plasman u Ligu Evrope

KRAJ UTAKMICE!

81.minut - Gol za Alkmar, sjajan pogodak iz slobodnjaka Vujtensa! Izgleda da je ovde sve rešeno. Šteta, ovaj gol je pao u trenucima kada je Vojvodina delovala bolje na terenu.

74. minut - Malbašić je pucao ka golu protivnika, ali je lopta prohujala pored gola. Ovo je bila dobra šansa. Da je ušlo, svašta bi videli do kraja. Potreban je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << gol Voši.

71. minut - Sreća pa je Frajdej bio u ofsajdu pošto je izbio pred gol Voše. Na drugoj strani dobar napad Novosađana, ali je nedostajalo koncetracije u završnici. Voša ima inicijativu...

61. minut - Iskusni Trifunović menja Trujića. Nismo primetili na poluvremenu izmenu, Jovančić umesto Babića.

60. minut - AZ je shvatio da nema potrebe da se kocka. Sada oprezniji, čuva prednost, čeka Vošine greške. Rezultat mu daje taj luksuz.

54. minut - Opet kreće Voša napred, ali sada zbog rezultata sa nekom zadrškom. Tražili su domaći sada penal zbog igranja rukom, sudija Taljaventa samo odmahuje rukom.

48. minut - AZ potpuno rasterećen. Vidi se da smelije idu napred. Žele da iskoriste priliku i sav posao završe već u Novom Sadu.

46. minut - Nema izmena za sada...

POČELO JE DRUGO POLUVREME!!!

Kec na Vošu sada se plaća kvotom 38.00...

Loš rezultat za Vojvodinu imajući u vidu da nije bila gori tim u prvom delu igre. Bar ne u većem delu. Ali jedan, pa drugi trenutak nepažnje surovo su kažnjeni, Babić i Meleg nisu iskoristili svoje šanse. Dobra stvar: Nenad Lalatović ume da razmrda ekipu. Nadamo se da će tako i biti.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!!!



47. minut - GOOOOL!!! Antiklimaks na Karađorđu. I opet jeftin gol. Ni iz čega dva na jedan, Miletić je bio sam na dvojicu, lako je ispao, Frajdej je pred sobom imao pola terena brisanog pristora i lako matirao Kordića u situaciji jedan na jedan. Sada Voša u nokdaunu.

43. minut - Opasan nalet Garsije po levom krilu, Vladimir Kovačević u poslednjem trenutku otklanja opasnost. Oslobodili su se gosti, stegli igrači Vojvodine. Nisu opasni kao na početku meča.

39. minut - Uvukla se sada nesigurnost u odbranu Voše. Ponovo sam protivnički fudbaler. Iranac Jahanbakš šutira sa 22 metra, Kordić je na mestu. Dobili su Holanđani krila. Voša mora da se trgne. Nema razloga da se sada povlači. Bilo bi to najgore rešenje.

37. minut - Kao kazna za ranije promašaje Voše. Napad i večeras funkcioniše, ali Voša po oprobanom receptu srpskih klubova kad izađu u Evropu. Jedna dečija greška i kazna. Ovakvi golovi skupo se plaćaju u Evropi.

32. minut - GOOOOL!!! Nažalost u mreži Voše. Jeftin gol su primili Novosađani. Baš jeftin. Naizgled bezopasna situacija, ali previše pasivni domaći, dozvolili su rivalima da dva puta ubace loptu sa krila, drugi put je centarđut Levija Garsije pronašao potpuno usamljenog Stijna Vujtensa. Ušunjao se iz drugog plana i uhvatio Vošinu poslednju liniju na spavanju.

25. minut - Nešto mirniji period utakmice. Ali Vojvodina i dalje ima terensku inicijativu. Sećamo se da je tako bilo i u prvom susretu sa Dinamom iz Minska. U drugom poluvremenu nije Voša mogla istim tempom. Ali prošlo je vremena od tada. Izabranici Nenada Lalatovića sigurno su sada spremniji.

17. minut - Još jednom Voša vrlo blizu. Centrirao je Meleg iz slobodnog udarca sa ivice kaznenog prostora, u poslednjem trenutku na drugoj stativi reaguje Lukasen i izbacuje loptu u korner. Ukazuje mu se pomoć. Dobro je opalio glavom u stativu. Nadamo se da će sve biti u redu sa njim.

16. minut - Dobra sada situacija za goste iz Holandije, imali su prostor, vreme, ali previše je sporo išla lopta. Ni pravi šut. Ono što smo do sad videli od AZ-a nije nas impresioniralo. Mora Voša da bude oprezna, ali nema čega da se plaši.

13. minut - Kakva šteta! Morala je Voša sada da povede. Samo što smo rekli da će biti prilika sjajna lopta Dejana Melega za Sinišu Babića, golman AZ Alkmara je već bio savladan, ali lopta ide pored stative. Baš blizu.



12. minut - Ravnoravna utakmica, uglavnom lopta na sredini terena, ali očekivano je to u uvodnim trenucima. Biće ovde šansi. Mora da bude kad igra Voša.

7. minut - Meleg pored gola. Prva dobra prilika za Vošu. Samo nek se tako nastavi.



5. minut - Prvi ozbiljniji napad Novosađana, ali Filip Malbašić nije uspeo da stigne dugu loptu Nikole Trujića.

UTAKMICA JE POČELA!!!

VOJVODINA - AZ ALKMAR 0:3

/Vujtens 32, 81, Frajdej 45+2/


Stadion: Karađorđe;

Sudija: Paolo Taljavento (Italija);

Vojvodina (4-2-3-1): Kordić - Miletić, Kovačević, Puškarić, Antić - Maksimović, Paločević (od 80. Zličić) - Malbašić, Meleg, Babić (od 46’ Jovančić) - Trujić (od 61 Trifunović);

AZ Alkmar (4-3-3): Roše - Johanson, Flar, Van Ejden, Haps - Henriksen, Lukasen, Vujtens - Jahanbakš, Frajdej, Garsija (od 71. Santos Souza).

Najavljivala je uprava Vojvodine napad na titulu prvaka Srbije ove sezone, ali prethodno bi mogla da navijače obraduje istorijskim plasmanom u Ligu Evrope. Samo još jedna prepreka na putu ka ostvarenju sna. AZ Alkmar. Imamo startne postave, nema iznenađenja. I gosti u istom sastavu koji je igrao za vikend protiv PSV-a.

Podsetimo, AZ Alkmar je blagi favorit sa kvotom 2,30 na dvojku. Pobeda Vojvodine plaća se kvotom 3,00, nerešen rezultat vredi 3,20.

Na klupi Vojvodine su: Perić, Mićić, Lakićević, Planić, Zličić, Trifunović, Jovančić. Na klupi AZ Alkmara: Kutinjo, Van Overem, Veghorst, Souza, Mihren, Brežančić, Til.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.