Lukaku u nadoknadi za remi Intera u derbiju sa Juventusom

Izvor: B92, 04.Apr.2023, 20:22

Lukaku u nadoknadi za remi Intera u derbiju sa Juventusom

Fudbaleri Juventusa i Intera odigrali su posle velike drame 1:1 u prvom meču polufinala Kupa Italije.

Bio je to drugi meč dve ekipe u poslednje tri nedelje, a u timu Juventusa igrali su i srpski reprezentativci Dušan Vlahović i Filip Kostić.

Prvi je zamenjen u 74. minutu, a drugi je na terenu proveo svih 90 minuta.

Na kraju, mnogo vatre i drame, i čak tri crvena kartona u poslednjim trenucima meča kada se prilično zakuvalo.

Prvu priliku imali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su fudbaleri Juventusa i to već u čertvrtom minutu kada je sa ivice kaznenog prostora pokušao Anhel di Marija. Za malo je bio neprecizan.

Perin je u 18. minutu odbranio slobodan udarac koji je izveo Dimarko da bi četiri minuta kasnije na drugoj strani, Bastoni bio na mestu posle kornera kada je Juventus opasno pripretio.

Gosti su u 33. minutu imali odličnu priliku, Marselo Brozović je probao sa 16 metara, ali je Perin odlično odbranio.

Bremer je u prvom minutu nadoknade odlično blokirao Dimarka i tako se na odmor otišlo bez lopte u mreži.

Čim je krenulo drugo poluvreme, šansa za Dušana Vlahovića.

Glavom je zahvatio loptu sa ivice peterca, ali je lopta otišla iznad prečke gola Intera.

U 59. minutu, mogao je nešto više da uradi i Filip Kostić, ali je njegov udarac sa 20 metara završio preko prečke gola gostiju iz Milana.

Na drugoj strani, pet minuta kasnije, sevnula je kontra, Mkhitarijan je imao priliku, ali je i njegov udarac bio za malo neprecizan.

Vlahović je u 74. minutu zamenjen, ušao je Arkadijuš Milik koji je četiri minuta kasnije imao veliku priliku, ali nije uspeo da iz blzine skrene loptu u mrežu Intera posle udarca Kvadrada.

Ipak, Juventus je poveo u 83. minutu.

Posle centaršuta sa leve strane, lopta je na drugoj strani došla do Kvadrada koji je snažnim udarcem poslao u mrežu Handanovića.

Međutim, to nije bilo sve. Inter je navalio i u trećem minutu nadoknade došao do penala pošto je Bremer neoprezno igrao rukom.

Lukaku je izjednačio na 1:1, a onda posle gužve i koškanja igrača dva tima, zaradio je drugi žuti karton i isključenje, da bi po završetku susreta, sudija pokazao crvene kartone i Handanoviću i Kvadradu, koji su se pokoškali pri izlasku sa terena.

Revanš susret igra se u Milanu 26. aprila.

Sve detalje sa meča u Torinu mogli ste da pratite uz naš LIVE BLOG.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.