Zbogom, Deki – Srbija, Stiv Ker i košarkaške legende ispratili Dejana Milojevića

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 13:33

Zbogom, Deki – Srbija, Stiv Ker i košarkaške legende ispratili Dejana Milojevića

Nekadašnji košarkaš i trener Dejan Milojević sahranjen je ovog ponedeljka na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Milojević je preminuo 17. januara u Solt Lejk Sitiju od posledica srčanog udara uoči NBA utakmice između Jute i Golden Stejta, gde je radio kao član stručnog štaba.

Opelo će početi u 13 časova, a Milojević je sahranjen nešto posle 14 sati.

Na ispraćaj bivšeg trenera Mega stigao je i trener Golden Stejta Stiv Ker, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ceo stručni štab Voriorsa.

Veliki deo košarkaške elite okupio se u Beogradu, da oda poslednji put počast o bivšem košarkašu Beovuka, FMP-a, Partizana, Budućnosti, Valensije, Galatasaraja i nekadašnjem trenera Mege i asistenta u Golden Stejtu, a opelu i sahrani prisustvovao je i veliki broj građana.

Milojević će ostati upamćen kao trostruki MVP ABA lige, a trofej za najkorisnijeg igrača u regionalnom takmičenju od sada nosi negovo ime.

Najveći trag ostavo je kao dugogodišnji trener Mege, gde je trenirao Nikolu Jokića, jednog od najboljih košarkaša današnjice.

U sledio je poziv Golden Stejta, sa kojim je kao pomoćnik osvojio NBA ligu 2022. godine, a u franciši iz San Franciska je imao poslednji angažman. Milojević je iza sebe je ostavio suprugu Natašu, ćerku Mašu i sina Nikolu.

Sva dešavanja mogli ste da pratite u LIVE BLOG-i na B92.net:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"NIKO NE BIRA KADA ĆE OTIĆI, SVE JE VOLJA BOŽIJA" Suze, bol i tuga na sahrani Dejana Milojevića: Sveštenik održao potresan govor

Izvor: Blic, 12.Feb.2024

Prerano preminuli košarkaš i trener Dejan Milojević danas će biti sahranjen na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.