UŽIVO: Srbija - Rusija 0:1! Lima matirao Aksentijevića

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2016, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Srbija - Rusija 0:1! Lima matirao Aksentijevića

Futsaleri Srbije već su ispisali istoriju, ali zašto da se ne napravi korak više. U polufinalu, četu Ace Kovačevića igra protiv strašne Rusije, koja u svojim redovima ima nekoliko Brazilaca.

Golom Edera Lime u 13. minutu, Rusije je povela protiv Srbije.

Srbija je u četvrtfinalu pobedila Ukrajinu 2:1 golom Miloša Simića u poslednjoj sekundi, dok su Rusi lako pobedili Azerbejdžan 6:2. "Arena" je krcata, svih 11.500 gledalaca je u beogradskoj lepotici. Ima i nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << stotina navijača iz Rusije.

U drugom polufinalnom paru od 21 čas se sastaju Španija i Kazahstan.

Himne su intonirane. Sve je spremno za početak prvog polufinala na @futsaleuro2016 pic.twitter.com/7CXWv2akel— FSSrbije (@FSSrbije) February 11, 2016

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Srbija - Rusija 0:1 (poluvreme)! Lima matirao Aksentijevića

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2016

Futsaleri Srbije već su ispisali istoriju, ali zašto da se ne napravi korak više. U polufinalu, četu Ace Kovačevića igra protiv strašne Rusije, koja u svojim redovima ima nekoliko Brazilaca...Golom Edera Lime u 13. minutu, Rusije je povela protiv Srbije. Posle pogotka Rusa, "orlovi" su se trgli,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.