UŽIVO: Srbija - Makedonija 2:2; Stativa!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jun.2017, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Srbija - Makedonija 2:2; Stativa!

Budite i danas uz nas i pratite najzanimljivije sportske događaje. Najave mečeva, kvote, rezime, predlozi...

POLUVREME

Evropsko prvenstva (U21)

Portugal - Španija 0:1 (((UŽIVO KLAĐENJE)))

/Nigez 21/

- Španija vodi! Maestralan prodor Saula Nigeza i završnica iz udžbenika...

- Kalkulacija je mnogo, ali nada je previše "mršava" da bismo se nadali prolasku u polufinale. Kako god, evo sastava >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pred drugi meč u B grupi Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine između Portugala i Španije...

Gotovo: Srbija ostala bez evropske krune

SRBIJA - MAKEDONIJA 2:2 (1:0)

/Gaćinović 24, Đurđević 90 - Bardi 64pen, Đorđev 83/

(((UŽIVO KLAĐENJE)))

Stadion: Zdzislav Kžiškovjak

Gledalaca: 6.000

Sudija: Bobi Mejden (Škotska)

Srbija (4-2-3-1): Milinković Savić - Gajić (od46. Filipović), Jovanović, Veljković, Antonov (od 78. Ožegović) - Maksimović, Grujić (od 52. Ristić) - Živković, Gaćinović, Plavšić - Đurđević.

Makedonija (4-2-3-1): Aleksovski - Murati, Zajkov, Velkoski, Demiri - Nikolov, Bardi, Avramovski (od 46. Georgijev), Babunski (od 58. Elmas), Markoski - Radeski (od 86. Pivkovski).

KRAJ UTAKMICE! Izveštaj pročitajte OVDE.

90+2. minut - STAIVA! Živković je glavom možda pokušao i da asistira, ali je okvir gola sprečio novi preokret. Šteta, velika šteta!

90. minut - GOOOOOOOOOOL! Najbolje se snašao Đurđević na drugoj stativi posle centaršuta Živkovića. Nada poslednja umire, 'ajmo Orlići!

88. minut - Prelepa akcija Plavšića i Ožegovića čiji atraktivan pokušaj brani Aleksovski.

86. minut - Snažan udarac Radeskog, pored gola...

83. minut - GOOOL! Đorđev sa 20 metara donosi Makedoncima potpuni preokret.

78. minut - Poslednja Lalatovića izmena, Antonov - Ožegović. Totalna ofanziva!

75. minut - Još jedan dobar potez Elmasa... Pronašao je Radeskog koji je iz dobre situacije loše zahvatio loptu.

64. minut - GOOOL! Strelac je Bardi.

63. minut - PENAL ZA MAKEDONIJU! Andrija Živković je igrao rukom...

58. minut - Drugu izmenu izvršio je i selektor Makedonije Blagoja Milevski.

56. minut - Solidan pokušaj Plavšića iz šesnaesterca, međutim, direktno u Aleksovskog.

54. minut - Polu-kontru poveo je Živković, "lažnjakom" izbacio čuvara i uposlio Gaćinovića koji je za pola koraka bio kraći od protivničkog čuvara mreže Aleksovskog.

52. minut - Drugu izmenu pravi Nenad Lalatović.

50. minut - Ponovo Bardi iz slobodnog udarca, ponovo dobra intervencija Milinković Savića.

46. minut - Drugo poluvreme je počelo!

POLUVREME!

45. minut - Igraće se 60 sekundi sudijske nadoknade...

43. minut - Odlična reakcija Vanje Milinković Savića posle slobodnjaka koji je izveo Bardi. I posle kornera rezultat ostaje nepromenjen.

42. minut - Grujić postaje sve ozbiljniji konkurent za isključenje. Posle žutog kartona dva puta je preoštro startovao. Srećom, bez nove javne opomene.

36. minut - Grujiiić, šteta! Kiksnuo je Zajkov promašivši loptu koja je došla do našeg veziste... Iz situacije jedan na jedan, Aleksovski izlazi kao pobednik.

24. minut - GOOOOOOOOOOL!!! Reklamirali su fudbaleri Srbije penal nad Grujićem, u nastavku akcije je centaršut Đurđevića iz odbitka došao do Gaćinovića koji trese mrežu za 1:0.

23. minut - Prvu javnu opomenu u reprezentaciji Srbije zaradio je Marko. Očigledno iznerviran zbog činjenice da start Nikolova od pre nekoliko trenutaka nije okarakterisan kao žuti karton. Nažalost, vezisti Liverpula ovo je bio drugi žuti na prvenstvu, pa će propustiti meč trećeg kola protiv Španije.

13. minut - Žuti karton za Markovskog zbog preoštrog starta nad Gajićem.

11. minut - Kakva šansa za Srbiju! Sjajan centaršut Živkovića za Grujića, čiji šut glavom nije bio precizan. Srbija je u uvodnim trenucima susreta ofanzivnija, konkretnija i odlučnija. Nadamo se da će uskoro doći i pogodak.

10. minut - Srećno je Gaćinović došao do lopte u kontri i šutirao sa dvadesetak metara. Nažalost, lopta je otišla iznad prečke...

3. minut - Nespretna reackija protivničkog golmana iz koje se izrodila ozbiljna šansa za Maksimovića. Nažalost, budući član Valensije nije lepo zahvatio loptu sa nekoliko metara.

2. minut - Prvi udarac u okvir gola Makedonaca poslao je Grujić nakon dodavanja Živkovića iz auta. Bio je to lak posao za Aleksovskog.

UTAKMICA JE POČELA!

- Pogled na tabelu grupe B izgleda...

- Izveštač MOZZART Sporta javlja da sunce "bije" sve jače i da bi 7zbog toga poseta mogla da bude manja od očekivane...

- Lalatovićevi Orlići imaće podršku navijača koji su u Poljsku stigli iz Inđije.

- I naši su izašli na zagrevanje...

- Mlada reprezentacija Makedonije je izašla na zagrevanje, pozdravivši pritom svoje navijače kojih 45 minuta pred početak meča ima u pristojnom broju.

- Navijači pristižu u sve većem broju, primetno je i nekoliko makedonskih zastava.

Talent inside the @FSSrbije dressing room

Where to watch https://t.co/R9IXZ6mkQL #U21EURO #SRBMKD pic.twitter.com/jtmswjtCqj

- Prijateljski pozdrav Andrije Živkovića sa Aleksom Amanovićem, štoperom makedonske selekcije.  Nešto kasnije identična slika viđena je i sa Bogosavcem i Lukićem.

- Kvote za meč Srbija - Makedonija pogledajte OVDE.

- Makedonska reprezentacija biće kompletna, dok je Srbija do kraja turnira ostala bez Aleksandra Čavrića koji je povredio stopalo.

- Vremenski uslovi su gotovo idealni, za razliku od prve utakmice kada su viđene ozbiljne padavine.

- Na stadionu Zdzislav Kžiškovjak očekuje se oko 8.000 navijača...

- Bitka za opstanak u Poljskoj. Pobeda je jedina opcija! Ukoliko žele da se domognu polufinala Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine, izabranici Nenada Lalatovića moraće da savladaju Makedonce. Orlići su na otvaranju položili koplja pred Portugalcima (2:0), dok je naš južni sused deklasiran od vršnajaka iz Španije. Ostanite uz MOZZART Sport i pratite dešavanja iz Bidgošča gde se nalazi naš izveštač Strahinja Klisarić.

- Ženska selekcija Srbije u osmini finala EP gubi 34:32 od reprezentacije Letonije (((UŽIVO KLAĐENJE))).

KRAJ

Vaterpolo, Svetska liga

Srbija - Kazahstan 15:7 (3:0, 6:4, 3:2, 3:1)

POLUVREME

Vaterpolo, Svetska liga

Srbija - Kazahstan 9:4 (3:0, 6:4)

KOŠARKA: Srbija i Letonija igraju meč za četvrtfinale. Poražena ekipa ide kući, pobednice će se u četvrtak obračunati sa Španijom u četvrtfinalu.

Srbija je juče bila pod velikim pritiskom, trebala joj je pobeda od šest ili više poena razlike protiv neugodne Slovenije, što je i ostvarila, iako je već u uvodnoj četvrtini primila 30 poena i poprilično zaostala. Najbolje su Srpkinje odigrale u poslednjoj deonici koju su rešili 26:11. Napadački je to bila daleko najbolja partija izabranica Stevana Karadžića na turniru, iz igre su gađale 53 odsto, za tri poena 40 odsto.

Odlična je stvar što je Sonja Petrović u top formi, postigla je 23 poena (9/13), dodala pet skokova i šest asistencija, iako je bila pod znakom pitanja, zaigrala je i Ana Dabović (četiri poena za 21 minut).

Letonija je juče propustila veliku priliku da savlada Belgiju, imala je devet poena viška pred ključnih deset minuta, ali je u poslednja četiri minuta postigla samo dva poena i na neki način poklonila bodove protivnicama.

Izgubila je Letonija od Belgijanki, koje nisu pogodile niti jednu jedinu trojku. Baltička ekipa je izvan linije 6.75 šutirala 4/19, ukupno iz igre 37 odsto. Štajnberg je osim 14 poena prikupila 20 skokova, Laksa je dodala 13 poena.

Problem za tabor Letonki je povreda jedne od najboljih igračica Babkine, koja u drugom poluvremenu nije igrala. Prosečno je na turniru beležila 19 poena i četiri asistencije za 30 minuta.

Pre dve godine na Evrobasketu Srbija je savladala Letoniju 76:60 uz 19 poena Petrovićeve. Igrale su i uoči ovog EP-a na turniru u Češkoj. Srpkinje su i tada slavile (69:61), iako su bile lišene pomoći Petrovićeve i Ane Dabović.

Duel počinje u 18.00, a kompletnu ponudu za meč pogledajte OVDE.

KRAJ

Vaterpolo, Svetska liga

Hrvatska - Japan 13:5 (4:2, 3:0, 1:2, 5:1)

VATERPOLO: Ako nekad u FINA budu razmišljali o novom nazivu za Svetsku ligu, najprikladniji bi bio Srpska liga. Bez preterivanja, Delfini su osvojili osam od poslednjih deset, a tu su još dve titule kao Srbija i Crna Gora.

Trenutno broje četiri u nizu, a najveći su favorit i za još jedan trofej, tim više jer Hrvatska i Italija kao najveći konkurenti imaju neke izostanke. Ima ih i Srbija, ali ima i više nego dostojne zamene. Posle Rija od reprezentacije su se oprostili Gocić i Nikić, a za ovu završnicu nemaju Mandića koji je povređen, kao i beka Jakšića.

Na pripremama Srbija je kod kuće triput igrala sa Australijom i sva tri puta pobedila. U prvoj utakmici s ubedljivih 14:5, pa 12:8 i 10:7.

Kazahstanci su definitivno najslabija reprezentacija na turniru i teško će izbeći poslednje mesto. U Gold Koustu njihova je ulaznica za završnicu bila Kina i nju su dobili sa minimalnih 8:7. Uz pobedu protiv Novog Zelanda, ni protiv koga nisu bili ni blizu.

Selektor Nemanja Knežević posle Svetskog prvenstva u Rusiji 2015. podmladio je reprezentaciju, nema više 40-godišnjaka Pekovića, Gubarjeva, Aksenova, Fedorova... Kazahstan je provere imao u Gruziji prošle nedelje i postigao je šarene rezultate. Pobedio je Japan 8:4, remizirao sa Rumunijom 9:9, a izgubio od Gruzije 10:11.

Duel Srbija - Kazahstan na programu je u 15.40, a ponudu MOZZART kladionice pogledajte OVDE.

BET INFO: Stigao je izveštaj sa uplatno-isplatnih mesta. Ovo su najigraniji parovi dana u kladionici MOZZART:

6045 SRBIJA M21 - MAKEDONIJA M21 (tip 1, kvota 1,47) - početak 18.00

1250 BATE BORISOV - TORPEDO Ž. (tip 1, kvota 1,40) - početak 18.00

1441 GILJERMO B. - ATL. PARANA (tip 1, kvota 1,45) - početak 20.05

5842 STUMBRAS - KAUNAS Ž. (tip 1, kvota 1,80) - početak 19.00

6046 PORTUGAL M21 - ŠPANIJA M21 (tip 2, kvota 1,80) - početak 20.45


VATERPOLO: Hrvatska se posle godine dana pauze vratila na završnicu Svetske lige, takmičenja koje je osvojila 2012. godine. Pripreme za ovaj turnir odrađivala je u Sjedinjenim Američkim Državama na poziv Amerikanaca i odmah na samom početku dogodio se veliki udarac. Sandro Sukno povredio je tetive šuterske ruke i ne samo da je otpao za Svetsku ligu, već je pod znakom pitanja za Svetsko prvenstvo u Budimpešti.

Što se tiče utakmica u SAD, od četiri odigrane Hrvatska je dobila tri, izgubila poslednju. Sve četiri bile su prilično izjednačene. Svetsku ligu Barakude otvaraju protiv sve boljeg Japana, a u grupi ima još jednog protivnika iz Budimpešte, Rusiju, kao i Australiju.

Japan je kartu za završnicu osvojio na interkontinetalnom turniru u Gold Koustu, gde je osvojio treće mesto. U šest utakmica izgubio je samo od SAD i remizirao sa domaćinom Australijom

Japanci se postepeno bliže najboljim selekcijama, sada su definitivno broj jedan u Aziji. Nema najboljeg strelca Takeija koji se, nezvanično, penzionisao sa 27 godina nakon Olimpijskih igara. Od pripremnih utakmica poznato je da su u Italiji izgubili prošlog vikenda (12:15), a za vikend su bili u Gruziji i tamo dobili Rumune 12:10 i Gruziju (13:8), a iznenađujuće izgubili od Kazahstana 4:8.

Meč počinje u 14.20, a kompletnu ponudu pogledajte OVDE.

FUDBAL: Mlada reprezentacija Portugala je u uvodnoj utakmici Evropskog prvenstva protiv Srbije odigrala utakmicu sličnu onima koje su A reprezentaciju prošle godine u Francuskoj dovele do osvajanja trofeja. Nije igra tima Ruija Žorža za fudbalske sladokusce, mnogo je tu trke i borbenosti. Gonsalo Guedeš je spretno reagovao posle jedne nesigurne reakcije srpskog golmana Milinković-Savića za vođstvo Portugala, a u samoj završnici Renato Sančez je briljantno poslužio Bruna Fernandeša za potvrdu pobede.

Velika portugalska zvezda Renato Sančez u prvoj utakmici je na terenu dobila tek pola sata, međutim s obzirom na to da je ostavila dobar utisak za očekivati je da će Žorž Bajernovog igrača protiv Španije staviti u startnu postavu. U vrhu napada ponovo se očekuju Diogo Žota i Guedeš.

Španija se namučila da dođe na završnicu U21 prvenstva Evrope u Poljskoj. Kvalifikacionu grupu završili su na drugom mestu iza Švedske, ali ispred neugodne Hrvatske, a u razigravanju za plasman u Poljsku bili su bolji od Austrije zbog gola postignutog u gostima. Bez obzira na to, na ovom turniru Furija spada među najveće favorite za osvajanje pehara. Briljantni Marko Asensio čak tri puta je tresao mrežu Makedonije, a teško je reći koji je od tih pogodaka bio lepši. Ogroman je individualni kvalitet Španije na ovom turniru u svim linijama tima.

Očekuje se da će Selades napraviti neke promene u početnom sastavu, te da će Injaki Vilijams i Borha Majoral dobiti veću minutažu nego u prvom susretu. Asensio i Deulofeu definitivno će započeti derbi s Portugalom od prvog minuta.

Kvote za ovaj meč pogledajte OVDE.

*** Danas nam je divan dan :)

- Frenk Lampard (39)

- Havijer Pastore (28)

- Žulijano Beleti (41)

- Asmir Begović (30)

- Vasili Berezutski (35)

- Aleksej Berezutski (35)

- Paulo Bento (48)

- Sead Kolašinac (24)

- Dragan Mićić (48)

HUMANITARNI TIKET U PODNE: Današnji gost u redovnoj rubrici je Milorad Miki Damnjanović. Poznati glumac potencijalni dobitak u iznosu od 154.700 dinara namenio je porodilištu bolnice u Priboju, a OVDE pogledajte za koje se tipove odlučio.

PREDLOZZI I TIPOVANJA: Za mnoge omiljena rubrika na Mozzart Sportu... Evo nekih naših današnjih predloga, a vi ostatak pogledajte OVDE.

15.00 TROICKI - TIPSAREVIĆ (tip bezh2, kvota 1,55) - fiks dana

Srpski teniseri odmeriće snage u prvom kolu ATP turnira koji se održava na travnatim terenima Kvins kluba. U dosadašnja četiri okršaja imaju po dve pobede, a onaj jedini na travi (Vimbldon 2013.) pripao je Troickom. No, pošto je pomenuti prethodnih dana slavio rođenje ćerkice, očekujemo dvojku.

23.00 SAN LORENCO - BANFILD (tip GG&3+, kvota 2,15) - vredi probati

Domaćin je član argentinske “velike petorke”, a među onima koji za njega navijaju je i Papa Fransisko. Sveci u poslednje vreme igraju promenljivo, dok je protivnik, koji ima pet bodova više, trenutno u najboljoj formi. Stoga smatramo da je najpametnije da preskočite ishod i da pokušate sa GG3+.

FUDBAL: Raspored, serije i zanimljivosti iz Belorusije...

Višaja liga, 13. kolo

Utorak

17.00 Šahtjor Soligorsk - Naftan

17.30 Slutsk - Dinamo Minsk

18.00 BATE - Torpedo BelAZ

18.30 Minsk - Gorodeja

19.45 Gomelj - Krumkači Minsk

Sreda

18.00 Slavija Mozir - Dnjepar Mogilev

18.30 Isloč - Vitebsk

19.00 Dinamo Brest - Neman

Serije:

Bez pobede: Slavija Mozir 10, Naftan 4, Gomelj 3, Isloč 3

Bez nerešene: Isloč 12, BATE 9, Naftan 9, Vitebsk 6, Dnjepar Mogilev 3

Porazi: Naftan 4, Isloč 3

Bez poraza: Šahtjor Soligorsk 7, Gorodeja 4, Dinamo Minsk 3, Krumkači Minsk 3, Slutsk 3, Torpedo BelAZ 3

0-2: Dinamo Brest 6, Krumkači Minsk 5, Vitebsk 4, Gorodeja 3, Slavija Mozir 3, Torpedo BelAZ 3

2-3: Krumkači Minsk 8

Zanimljivosti:

- Šahtjor Soligorsk nije primio gol od Naftana na devet poslednjih domaćinstava

- Naftan nije dao gol na devet od prethodnih 12 mečeva

- Dinamo Minsk je igrao 0-2 na pet proteklih gostovanja

- Slutsk prima 0,4 gola kod kuće

- Slutsk je igrao 0-2 na 12 od 14 minulih duela kod kuće

- BATE je slavio na šest vezanih domaćinstava

- BATE nije gubio na poluvremenu na 13 poslednjih mečeva

- Torpedo nije izgubio na devet od deset prethodnih duela

- Minsk je igrao 0-2 na pet proteklih mečeva kod kuće

- Gorodeja je igrala 0-2 na deset od 12 minulih susreta

- Krumkači je gubio na poluvremenu na tri vezana duela

- Krumkači je poražen na sedam od devet poslednjih utakmica

- Slavija Mozir je pobedila na tri od prethodnih 23 susreta

- Slavija Mozir nije zatresla mrežu na pet od sedam proteklih okršaja

- Dnjepar Mogilev je slavio jednom na minulih osam mečeva

- Vitebsk nije dao gol na pet od sedam poslednjih mečeva u gostima

- Vitebsk nije dao primio gol na pet od sedam prethodnih utakmica

- Dinamo Brest je u seriji od osam mečeva kod kuće bez neuspeha

- Dinamo Brest nije primio gol kod kuće na šest od osam proteklih susreta

- Neman je slavio na dva od poslednjih 11 gostovanja

(Podaci se odnose na ligaške utakmice)

KOŠARKA: Da je Srbija kompletna, finale sa Španijom bi, maltene, bilo viđeno. Ali Orlovi nisu kompletni, a po svemu sudeći neće biti ni Crvena furija, pošto su veteran Felipe Rejes i Rudi Fernandez odlučili da ovogo leta ne igraju na Evrobasketu.

Istina, obojica su premašili zenit. Rejesu je već 37 godina, Rudiju 32, međutim samo kad se setimo koliko su utakmica prelomili baš njihovi poeni. Veliki su to šampioni. Znaju kako se pobeđuje. I osetiće se njihov izostanak.

FUDBAL: Bitka za opstanak u Poljskoj. Samo pobeda ostavlja kakvu takvu nadu ekipi Nenada Lalatovića da se nađe među četiri najbolja mlada tima Starog kontinenta. Isto važi i za naše južne susede, koji su doživeli katastrofu u sudaru sa Španijom.

Srbija i Makedonija su u prvom kolu ostavili bolji utisak nego što to rezultati pokazuju. Orlići su bili ravnopravni protiv Portugala, dok Makedonci nisu mogli da se odupru kvalitetu Furije, ali su lagano mogli da joj dva puta zatresu mrežu.

MOZZART KVOTE ZA OVAJ MEČ

Pitanje je, ko se bolje oporavio od početnog neuspeha? Podatak da je naš današnji rival u kvalifikacijama bio ispred Francuske svedoči da Orliće očekuje delikatan posao, ali nema dileme da je Lalatovićeva selekcija kvalitetnija. Treba voditi računa o potentnosti ofanzivnog dela Makedonije, pa ne bi bilo čudo da se mreže oba golmana zatresu.

Mlade selekcije Srbije i Makedonije su se do sada dva puta sastale. U oktobru 2011. godine u Skoplju je bilo nerešeno, dok su u Kruševcu Orlići slavili ubedljivo - 5:1.

ZANIMLJIVOSTI:

- Giljermo Braun je slavio sa dva ili više golova razlike na osam od poslednjih 16 domaćinstava (Argentina 2)

- Žalgiris je igrao 1-1 na šest od prethodnih devet utakmica pred svojim navijačima (Litvanija 1)

- San Lorenco je pobedio na šest od proteklih osam domaćinstava (Argentina 1)

- Dinamo Minsk je trijumfovao na pet od minulih sedam mečeva (Belorusija 1)

- BATE Borisov je pobedio na šest poslednjih okršaja kod kuće (Belorusija 1)

- Guarani je igrao 1-1 na četiri prethodna duela na svom stadionu (Brazil 2)

- Pajsandu je neporažen na 17 od proteklih 20 domaćinstava (Brazil 2)

- Los Andes je bez poraza na 14 od 15 minulih utakmica pred svojom publikom (Argentina 2)

- Žuventud je bez poraza na osam vezanih susreta (Brazil 2)

- Oeste je u seriji od sedam mečeva bez poraza (Brazil 2)

- San Martin je neporažen na šest prethodnih gostovanja (Argentina 1)

- Atletiko Parana je vezala devet neuspeha u gostima (Argentina 2)

- Naftan je u seriji od pet poraza u gostima (Belorusija 1)

- CRB je poražen na pet vezanih mečeva (Brazil 2)

- Gorodeja je remizirala na 16 od proteklih 28 utakmica (Belorusija 1)

- Bunjodkor je igrao X na deset od 16 minulih gostovanja (Uzbekistan 1)

- Los Andes je igrao nerešeno na pet poslednjih domaćinstava (Argentina 2)

- Giljermo Braun nije primio gol na sedam prethodnih duela kod kuće (Argentina 2)

- Olmalik je sačuvao mrežu na pet proteklih mečeva (Uzbekistan 1)

- Obod Taškent nije dao gol na pet minulih gostovanja (Uzbekistan 1)

(Podaci se odnose na ligaške utakmice)

TT - tiket uz pomoć tradicija:

- Peninsula i Logan su poslednjih pet okršaja okončali sa najmanje tri gola u mreži

- Žalgiris je slavio na prethodnih pet dvoboja sa Jonavom, a na proteklih pet je pritom dva puta pogađao metu

- Slutsk i Dinamo Minsk su pet minulih duela završili sa ukupno dva gola

- Fredrikštad i Kongsvinger su igrali GG na četiri poslednja susreta

- Horoja i Satelit igrali su NG na sedam prethodnih okršaja

LUDI TIKET, utorak, 158.400 dinara: Uplatiš 20.000 na tri para i kvotu osam – dobitak zagarantovan!

LUDI TIKET (-), utorak, 309.598: Udari malo, udari jako

FUDBAL:

Brazil 1

Kruzeiro - Gremio 3:3 (1:2)

/Tijago Neveš 45+1, Sobis 48, Robinjo 63 - Everton 16, Mičel 42, Ramiro 60/



Novi broj MOZZART Sporta u kladionicama

I ovog utorka na visokokvalitetnom papiru dobijate najpregledniji prikaz kladioničarske ponude za ovu nedelju, a naši novinari za vas su analizirali najzanimljivije mečeve koji nas očekuju.

Naravno, danas je u fokusu duel mladih reprezentacija Srbije i Makedonije u kome Orlići moraju da pobede ne bi li zadržali šanse da u presudnom meču sa Španijom izbore pobedu i možda plasman u polufinale Evropskog U21 prvenstva u Poljskoj.

Nismo zaobišli ni Kup konfederacija, iako je danas slobodan dan, ali se “mini Mundijal”  nastavlja u sredu i četvrtak.

Pripremili smo za vas i "retuširane" kvote za rezultate srpskih klubova u kvalifikacijama za evropska takmičenja s obziromna to da je žrebom u Nionu situacija malo promenjena u odnosu na prvobitnu situaciju.

Osim kvota, tabela, analiza... MOZZART Sport obiluje zanimljivim statističkim podacima, vrlo značajnim pri sastavljanju tiketa.

Požurite do najbližeg MOZZARTA i preuzmite besplatni primerak MOZZART Sporta.

NAJAVA DANA (utorak, 20.jun): Sudbonosni dan za Orliće! Vatra italijanske košarke i srpski obračun u Londonu

TROSTRUKI SUPERPAR

Ne zaboravite da samo u MOZZART kladionicama imate mogućnost da neke od parova igrate po većim kvotama u okviru jedinstvene ponude Trostrukog superpara.

Super 4+1

(Pravila za grupu Super 4: Ako na tiketu imate četiri para, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 4 Trostrukog superpara)

Super 6+1

(Pravila za grupu Super 6: Ako na tiketu imate šest parova (nema veze što vam je peti iz grupe Super 4), možete da dodate jedan meč iz grupe Super 6 Trostrukog superpara)

Super 8+1

(Pravila za grupu Super 8: Ako na tiketu imate osam parova, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 8 Trostrukog superpara. Nema veze što na redu pet već postoji meč iz grupe Super 4 i/ili na redu sedam imate meč iz grupe Super 6 Trostrukog superpara. Mečevi iz Superpara ne ulaze u zbir za obračun bonusa)

Poštovani čitaoci MOZZART Sporta, ljubitelji klađenja i ostali, dobro jutro! Dobro došli na naš svakodnevni blog u kome ćemo vas pravovremeno informisati o svim značajnim događajima koji slede, ali i onima koji su završeni. Sa vama će u prvoj smeni biti Milan Cakić, a nešto kasnije priključiće se Nikola Drenovac.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.