UŽIVO: Srbija - Izrael 3:1, golčina Tadića! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 31.Maj.2016, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Srbija - Izrael 3:1, golčina Tadića! (VIDEO)

Pratite sva dešavanja iz Novog Sada sa stadiona Karađorđe

- Kraj utakmice

90. minut - Umalo da Izrael odmah uzvrati preko Zahavija, ali lopta ide preko gola

87. minut - GOOOOL, vodi Srbija sa 3:1! Dušan Tadić postiže sjajan gol udarcem sa ivice kaznenog prostora. Pogodio je gornji desni ugao


>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
86. minut - Šansa za Srbiju, ali Stojiljković kasni na petercu posle dodavanja Kolarova

82. minut - Nemanja Milunović dobro interveniše i zaustavlja jedan potencijalno opasan napad Izraela

79. minut - Nova izmena u timu Srbije, ušao je Aleksandar Mitrović, a izašao je Zoran Tošić

73. minut - GOOOOL! Ponovo vodi Srbija, strelac je Nemanja Milunović za 2:1



72. minut - Milivojević je imao šansu za Srbiju, ali zakasnio je na loptu.

69. minut - Ulazi Dušan Tadić u ekipi Srbije, izlazi Andrija Pavlović

68. minut - Otresiti su sada gosti, Rajković je morao da interveniše ispred Jeinija

65. minut - Pokušali su Izraelci sada da iznenade Rajkovića, ali je golman Srbije i dva pokušaja uhvatio loptu posle jednog loba

60.minut: Odlična kontra Izraela. Belšon je šutirao u dalji ugao - Rajković odbranio.

53.minut: Strašan udarac Rukavine. Brani golman Izraela.

48.minut: Izjednačili su Izraelci. Pogrešio je Grujić i oborio Ejana. Možda je i prekršaj bio izvan šesnaesterca, ali sudija iz Rumunije je bio neumoljiv. Baš kao i Zahavi.



POČELO JE DRUGO POLUVREME: Trostruka izmena u sastavu naše selekcije. U igri su Marko Grujić, Rajković i Nikola Maksimović. Nema Zdjelara, Ivanovića i Spajića. U igri je Rukavina umesto Sedlara.

45.minut: Solidno izdanje Orlova i zasluženo vođstvo. Imali smo više prilika od rivala, a jedini gol delo je kapitena Ivanovića. Očito je da će igra po bokovima biti jedan od zaštitnik znakova sistema Slavoljuba Muslina!

40.minut: Pokušavaju Orlovi da prave višak po bokovima. Jedna od zamisli selektora Slavoljuba Muslina!

31.minut: GOOOOOL! Vodi Srbija. Strelac je Ivanović. Uzalud protesti Izraelca. Sjajan skok Branislava Ivanović. Naskočio je golmana Izraela, isčačkao mu loptu, a potom u sedećm položaju, preko glave, pogodio mrežu.



25.minut: Odlična akcija našeg tima. Sedlar je centrirao, Stoiljković nadskočio defanzivca Izraeala, ali je Goreš paradom sprečio kapitulaciju. Orlovi su digli nivo agresivnosti.

16.minut: Sjajni potezi Zorana Tošića. Popularni Bambi je prihvatio centaršut sa leve strane, prilikom prijema napravio dribling, odlično šutirao... Na mestu je bio Goreš.

10.minut: Strašna šansa za Izrael. Loše su naši defanzivci, pre svega Milunović, procenili centaršut sa desne strane. Lopta je došla do Zahavija koji je odigrao za Belišona. Bio je to strašan šut za desetak metara. Srećom, lopta je fijuknula posle desne stative.

5.minut: Prvi udarac i ka golu Stojkovića. Preciznom dijagonalom Izraelci su pronašli brzononog Zahavija. Pokušao je iz prve član Makabija, ali pored gola.

3.minut: Prvi udarac ka golu Izraela. Pokušao je Kolarov. Na kraju pored gola. Solidna akcija posle oduzete lopte Andrije Pavlovića.

UTAKMICA JE POČELA

20:07: Solidno popunjene tribine stadiona Karađorđe. Ima oko 7000 gledalaca u Novom Sadu. Idealno vreme za igru.

Dobro je, moglo je i bolje. Takav utisak preovladao je u javnosti posle premijere novog selektora Srbije Slavoljuba Muslina protiv Kipra u Užicu (2:1). Činilo se u jednom trenutku da će Orlovi jakim tempom i sjajnom igrom preko bokova deklasirati Ostrvljane. Na kraju je izvojevana minimalna pobeda, vredna barem i minimalnog optimizma pred kvalifikacije za Mundijal.

Sada je na redu drugi čin vraćanja reprezentacije narodu. Orlove očekuje teži rival nego u Užicu. Ne mnogo, ali ipak teži.

Evo i sastava za koje su se opredelila dva selektora...

SRBIJA - IZRAEL 1:1 (1:0)

/Ivanović 31, Zahavi 50 pen/

Novi Sad.

Stadion: Karađorđe.

Sudija: Sebastijan Kolesku (Rumunija).

SRBIJA (3-5-2): Rajković, Sedlar, Ivanović, Milunović, Spajić, Kolarov, Milivojević, Zdjelar, Tošić, Stojiljković, Pavlović (Tadić od 70).

IZRAEL (4-4-1-1): Goreš - Jeini, Davidzada, Meir, Ejtan - Nir, Bibars, Muans, Zahavi, Benhamin - Belišon.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.