UŽIVO: Srbija-Crna Gora (SASTAVI)

Izvor: Večernje novosti, 17.Nov.2018, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Srbija-Crna Gora (SASTAVI)

Izabranici Mladena Krstajića na stadionu „Rajko Mitić“ dočekuju Crnogorce u okviru Lige nacija Srbija i Crna Gora će u kratkom vremenskom razmaku drugi put odmeriti snage. U Podgorici su „orlovi“ rutinski došli do pobede (2:0) i žele to da ponove u Beogradu. Na stadionu „Rajko Mitić“ će izabranici Mladena Krstajića dočekati Crnogorce, a tri boda bi ih značajno primakla prvom mestu u grupi četiri Lige nacija. U odnosu na prvi susret u srpskom timu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << će se naći Nemnja Matić, Aleksandar Kolarov i Luka Jović, dok Ljubiša Tumbaković ne može da računa na Stevana Jovetića, Stefana Savića, Filipa Stojkovića, Nikolu Vukčevića i Žarka Tomaševića. Dešavanja sa meča pratite na sajtu „Novosti“.SASTAVI:SRBIJA: Rajković, Rukavina, Veljković, Milenković, Kolarov - Maksimović, Matić - Tadić, Gaćinović, Ljajić - MitrovićCRNA GORA: Petković, Marušić, Simić, Kopitović, Vešović - Kosović, Jovović, Ivanić, Šćekić, Janković - Mugoša.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UŽIVO: Srbija-Crna Gora 2:1 (70. minut)

Izvor: Večernje novosti, 17.Nov.2018

Izabranici Mladena Krstajića na stadionu „Rajko Mitić“ dočekuju Crnogorce u okviru Lige nacija Srbija i Crna Gora će u kratkom vremenskom razmaku drugi put odmeriti snage. U Podgorici su „orlovi“ rutinski došli do pobede (2:0) i žele to da ponove u Beogradu. Na...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.