UŽIVO: Spartaks – Vojvodina 0:1

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2015, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Spartaks – Vojvodina 0:1

UZ MOZZART Sport pratite sva dešavanja sa meča u Letoniji

                                                                          (KLAĐENJE UŽIVO)

19.49 - Uspeo je Spartaks da izjednači, a strelac je bio Frančesko Vivakva u sudijskoj nadoknadi vremena.

19.43  Na sjajan način overava prolaz u narednu rundu Vojvodina. Kordić postiže gol posle odbijene lopte.

19.41 - Stativa! >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Odlično je opalio Stamenić, ali nije imao sreće!

19.27 - Još 18 minuta je ostalo do plasmana Vojvodine u treću rundu kvalifikacija za Ligu Evrope.

19.12 - Odličan šut Stanisavljevića iz slobodnog udarca. Davidovs je krajnjim naporima loptu poslao do prečke.

19.09 - Bez značajnijih dešavanja na meču u Letoniji. Vreme radi za Vojvodinu.

19.01 - Počelo je drugo poluvreme

18.45 - Vojvodina je 45 minuta bliža okršaju sa Sampdorijom. Praktično, Novosađani su sa obe noge u narednoj rundi. I tokom prvog poluvremena duela sa Spartaksom pokazali su da su znatno bolji tim. Da na golu nije bilo raspoloženog Davidovsa naš tim bi imao rezultatsku prednost. Spartaks je u finišu ozbiljno pripretio posle prekida, i to je bilo sve od skromnog tima.

18.37 - Pokušao je Abdultaofik da iznudi penal, ali arbitar meča nije naseo.

18.35 - Golman Davidovs ostavlja Letonce u životu. Posle kornera i karambola u šesnaestercu Spartaksa lopta je došla do Ivanića koji je tukao sa 12 metara, ali je Davidovs sjajno reagovao.

18.29 - Neprijatna situacija na terenu. Posle sudara sa Žakulom napadač Spartaksa Abdultaofik je ostao da leži. Posle intervencije lekara meč je nastavljen.

18.27 - Još jedna sjajna šansa za Vojvodinu! Posle kornera Stamenića šutirao je Nastić, ali je golman letonskog tima odbranio,

18.20 - Možemo da budemo zadovoljni dosadašnjim izdanjem Vojvodine. Reklo bi se da naš tim rutinski odrađuje posao. Novosađani su bili bliži golu.

18.17- Odlična šansa za Vojvodinu. Stamenić je tukao iskosa sa leve strane, ali je odbranio Davidovs. 

18.12 - Još jedna dobra akcija Vojvodine, ali slaba povratna lopta Lakićevića.

18.11 - Vojvodina deluje sve bolje i ofanzivnije. Lepu akciju su izveli Novosađani, ali je ispred Ožegovića reagovao jedan od štopera Letonije.

18.05 - Spartaks prilično ofanzivniji u odanosu na meč u Novom Sadu. Međutim, za sada bez izglednijih prilika za gol.

18.01 - Utakmica je počela. Fudbaleri Vojvodine nastupaju u rezervnim plavim dresovima

17:35 - Poznati su i sastavi za večerašnju utakmicu. Kao što se i pretpostavljalo zadatak da zameni Miljana Mradkovića dobio je nekadašnji član Crvene zvezde Ognjen Ožegović. Trener Zagorčić poverenje je ukazao sledećim igračima: Žakula, Lakićević, Pankov, Nastić - Đurić - Ivanić, Stanisavljević, Babić, Sekulić, Maksimović - Ožegović.

17:30 - I pored ubedljive pobede u Novom Sadu Vojvodina je apsolutni favorit i u revanš susretu. Kvota u kladionici MOZZART na pobedu našeg tima je 1,7. Ostale kvote za meč u Letoniji možete da pogledate OVDE.

17:25 - Reklo bi se da igrači Vojvodine u Letoniji polažu kolokvijum pred ispit zvani Sampdorija. Pobeda od 3:0 na Karađorđu morala bi da bude dovoljna izabranicima Zlatomira Zagorčića da bez problema overe plasman u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope. Novosađani su posle meča sa Čukaričkim i ubedljivog poraza imali niz kadrovskih problema. Povrđenog Miljana Mrdakovića trebalo bi da zameni Ognjen Ožegovića, dok je veliki broj igrača imao problema sa virusom.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.