UŽIVO: Radnički - Partizan

Izvor: Mondo, 09.Maj.2015, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Radnički - Partizan

Vaterpolisti Radničkog i Partizana u Kragujevcu igraju prvi meč finala srpskog prvenstva. Partizan povećao vođstvo.

Foto: VK Radnički

Posle tri četvrtine: Radnički - Partizan 5:8.

Radnički je poveo 3:0, ali je Partizan uspeo da se vrati u meč i preokrene.

- PRVA ČETVRTINA -

Posle prve četvrtine Radnički vodi 3:2
.

Kragujevačka ekipa je bolje ušla u duel, iako je neposredno pred početak finalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << serije plej-ofa uzdrmana novim odlaskom iz ekipe - Nikole Dedovića.

Radnički je odmah na startu imao igrača više, ali ga nije realizovao. Međutim, Marko Petković potom dovodi Radnički u vođstvo, a iz drugog igrača više Dušan Marković donosi Radničkom dva gola viška. Radnički je potom imao još jednog uspešnog igrača više za 3:0.

Mogao je Radnički i od 4:0, ali je Ivan Basara promašio zicer, tačnije mladi golman Partizana Rističević je izvanredno reagovao.

U narednom napadu, Partizan postiže prvi gol preko Holanđanina Lukasa Gilena za 1:3, a potom još jedan gol za Partizan - Mateja Asanović.

- DRUGA ČETVRTINA -

Posle nekoliko neiskorišćenih napada sa obe strane, Partizan stiže do izjednačenja preko Gavrila Subotića (3:3) u situaciji sa igračem više.

Crno-beli su potom dali gol za preokret, ali je poništen zbog pravila "dva metra". U Narednom napadu, Radnički ponovo vodi - Nebojša Toholj za 4:3.

Imao je Partizan potom neiskorišćenog igrača više, ali je zato prvog narednog iskoristio. Opet Gavril Subotić - 4:4.

Partizan je potom prvi put poveo na meču - 5:4, opet Gilen!

Crno-beli su se potom odbranili u nekoliko navrata (uključujući i kad su imali igrača manje).

- TREĆA ČETVRTINA -

Tel u četvrtom minutu treće četvrtine viđen je prvi gol u tom delu igre. Marko Petković je svojim drugim golom, u situaciji sa igračem više, ponovo poravnao - 5:5.

Usledila je izvanredna akcija Partizana. Gavril Subotić je idealno pronašao Draška Gogova koji se sjajno snašao pred golom Radničkog - 6:5.

Nakon što se odbranio u situaciji sa igračem manje, Partizan dolazi do +2. Strelac za 7:5 bio je Mateja Asanović, koji je udarcem iz daljine iznenadio golmana Radničkog.

Fenomelani Rističević potom je skinuo još jedan "zicer" i time je svom timu otvorio novi napad koji je pretvorio u gol za vođstvo od 8:5 (strelac je bio Nemanja Vico).
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.