UŽIVO: Prečka čuvala mrežu Spartaka

Izvor: Mondo, 30.Avg.2014, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Prečka čuvala mrežu Spartaka

Crvena zvezda čak tri puta tokom utakmice 4. kola Jelen Superlige pogodila prečku gola Subotičana. Za sada, i dalje nema pogodaka.

Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde pokušaće da vežu i četvrtu pobedu na startu sezone, dok gosti iz Subotice, igrači Spartaka, imaju nameru da iznenade šampiona i po četvrti put ostanu neporaženi.

I jedan i drugi tim još nisu primili gol, tako da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će ovo biti i svojevrsan duel golmana Predraga Rajkovića i Budimira Janoševića.

Spartak je u prva tri kola osovjio sedam bodova, dok je Zvezda jedina uz Partizan sa devet.

Povezane vestiMladi Ristić menja Milijaša, Lazović na bolovanjuGolman Spartaka pred Zvezdu: Neće im biti lako!Katai u Crvenoj zvezdi!Ninković se vratio, ali ne u Zvezdu, već u Evijan!

Trener crveno-belih Nenad Lalatović po prvi put ove sezone je promenio startnu postavu. Iz tima su ispali kapiten Nenad Milijaš, koji je prešao u tursku Manisu, i povređeni Darko Lazović. Ispostavilo se da je MONDO imao dobru "dojavu", tako da smo veče pre utakmice objavili tačan sastav koji će od prvog minuta istrčati na teren.

ZVEZDA: Rajković - Mijailović, Pavićević, Lazić, Petković - Kovačević, Ristić - Gavrić, Savićević (50. Jović), Pečnik - Rakić.

SPARTAK: Janošević, Milošević (62. Dukić), Radović, Jondić (70. Mrkela), Farkaš, Torbica, Balabanović, Antonić, Kovačević, Milić, Plavšić (51. Maksimović).

TOK UTAKMICE:

- Čak dva puta u 70. minutu fudbaleri Crvene zvezde pogodili su prečku Spartakovog gola. Prvo je Daniel Avramovski odlično centrirao iz prekida sa desne strane, a pokušao Luka Jović, zatim se lopta odbila do novog kapitena crveno-belih Nikole Mijailovića koji je iz odlične pozicije takođe pogodio okvir gola. U nastavku iste akcije opet je šutirao Jović, ali ga je izblokirao jedan od defanzivaca Spartaka.

- U 68. minutu Daniel Avramovski je zamenio Mihaila Ristića i upisao debitantski nastup u takmičarskom meču za Crvenu zvezdu. Nova "desetka" crveno-belih imaće nešto više od 20 minuta da se predstavi navijačima... Mladi Ristić kojeg je zamenio učinio je to na odličan način. Iako mu je ovo bio prvi nastup u startnoj postavi, delovao je prilično sigurno i bez treme.

- Zbog povrede izlazi i defanzivac Spartaka Stefan Milošević. Umesto njega, od 62. minuta u igri je Dukić.

- Sjajno je Nikola Mijailović presekao napad gostiju na levoj strani, probio i centrirao do Nejca Pečnika u sredini, ali je Slovenac posle nekoliko dobrih "lažnjaka" očajno šutirao, visoko preko gola. Bila je to prilika u 60. minutu iz koje su crveno-beli mogli i da povedu.

- Utakmici po zvaničnoj informaciji prisustvuje 12.560 gledalaca.

- Crvena zvezda pojačava tempo i sve ozbiljnije napada.

- Najbolja prilika u meču! Marko Petković je šutirao glavom sa šest-sedam metara iz gužve nastale posle centaršuta iz prekida, ali je prečka sačuvala gol Spartaka.

- U 50. minutu igru zbog povrede mora da napusti Vukan Savićević. Umesto njega na terenu je Luka Jović.

Poluvreme. Završeno je prvih 45 minuta u kojima nismo videli mnogo toga. Zvezda mnogo više ima loptu u svom posedu, ali osim nekoliko pokušaja iz daljine, domaći igrači nisu uspeli da zaprete golmanu Spartaka.

- Umalo da Zvezda povede u 32. minutu. Opet je šutirao Aleksandar Kovačević, ali ovaj put mnogo opasnije nego prethodno. Janošević je još jednom pokazao da nije slučajno nesavladan u prva tri kola.

- Prvo uzbuđenje u 25. minutu! Nejc Pečnik je sjajno primio loptu na grudi posle dugačkog dodavanja i oštro šutirao sa desne ivice kaznenog, ali je Janošević bio dobro postavljen, tako da je "boksovao" loptu u korner.

- Talentovani Mihailo Ristić je u prvom delu meča najagilniji igrač crveno-belih. Mladi fudbaler nije se uplašio debija u startnoj postavi Crvene zvezde.

- Zvezda kontroliše dešavanja na terenu u prvih 15 minuta, ali golman Spartaka Janošević još nije imao potrebu da ozbiljnije interveniše.

- U prvih pet minuta nije bilo uzbuđenja na terenu. Izdvojio se jedino udarac Aleksandra Kovačevića sa distance, ali bezopasan po gol gostiju.

- Meč sudi Milorad Milićević.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Subotica

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Prečka čuva mrežu Spartaka

Izvor: Mondo, 30.Avg.2014

Crvena zvezda čak tri puta tokom utakmice 4. kola Jelen Superlige pogodila prečku gola Subotičana. Za sada, i dalje nema pogodaka...Foto: MN Press..Fudbaleri Crvene zvezde pokušaće da vežu i četvrtu pobedu na startu sezone, dok gosti iz Subotice, igrači Spartaka, imaju nameru da iznenade šampiona...

Nastavak na Mondo...

POGLEDAJTE: Zvezda dva puta pogodila prečku u jednom napadu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Avg.2014

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli u 70. minutu da pogode mrežu Spartaka..NEVEROVATNO je reč kojim se mogla opisati situacija sa meča između Crvene zvezde i Spartaka!..Pre nego što je Avramovski postigao gol za crveno-bele, domaći su uspeli da čak četiri puta pogode okvir gola...Najpre se to...

Nastavak na Telegraf.rs...

Prečke, stative i nova pobeda Crvene zvezde!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2014

Pogotkom Makedonca Daniela Avramovskog u završnici duela sa Spartakom šampion Srbije upisao je četvrtu uzastopnu pobedu na startu nove sezone i to još jednom bez primljenog gola.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.