UŽIVO: Nordsjeland – Partizan (SASTAVI)

Izvor: Večernje novosti, 09.Avg.2018, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Nordsjeland – Partizan (SASTAVI)

Crno-beli u Danskoj igraju prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Sat vremena kasnije na stadionu “Rajko Mitić” počinje duel Spartaka i Borondbija Fudbaleri Partizana i subotičkog Spartaka nastavljaju evropsku odiseju. U prvim mečevima 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope srpske klubove očekuju dueli protiv danskih predstavnika u drugom po jačini klupskom takmičenju pod okriljem UEFA. Crno-beli svoj duel igraju na gostovanju Nordsjelandu, a večerašnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << meč biće ujedno i debitantski Zoranu Mirkoviću na klupi osvajača Kupa Srbije, dok Subotičani na stadionu “Rajko Mitić” dočekuju Brondbi. Duel na najvećem srpskom stadionu počeće sat kasnije u odnosu na utakmicu u Danskoj koja startuje od 19.45, a najzanimljivije detalje pratite uživo na sajtu “Novosti”.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Subotica

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Nordsjeland - Partizan

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2018

Crno-beli počinju dvomeč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope...Crno-beli gostuju u Danskoj rivalu protiv koga će tražiti kartu za plej-of za Ligu Evrope, gde će potencijalni protivnik pobednika ovog dvomeča biti Bešiktaš (Turska) ili LASK (Austrija)...Novi trener Partizana Zoran Bata Mirković...

Nastavak na Vesti-online.com...

Uživo: Nordsjeland - Partizan 0:1 (poluvreme)

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2018

Crno-beli igraju protiv danskog Nordsjeland u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope...- 45. minut - Poluvreme!..- 44. minut - Velika prilika za crno-bele!..Rikardo je gurnuo loptu u prostor Jankoviću, koji je utrčavao po desnoj strani i šutirao ali je golman Danaca odbranio nogom...- 39. minut - Olsen...

Nastavak na Vesti-online.com...

Povratak Partizana

Izvor: Mondo, 09.Avg.2018

Posle lošeg početka sezone i smene trenera, crno-beli su odigrali dobro na gostovanju u Danskoj protiv Nordsjelanda i pobedili rezultatom 1:2, u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.