UŽIVO: Nemačka-Srbija 16:12 (poluvreme)

Izvor: Večernje novosti, 17.Jan.2019, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Nemačka-Srbija 16:12 (poluvreme)

Izabranici Nenada Peruničića izgubili su šansu da mogu do naredne faze planetarnog šampionata, ali žele da protiv domaćina poprave utisak Rukometaši Srbije oprostiće se od borbe za medalje na prvenstvu sveta utakmicom protiv domaćina Nemačke. "Orlovi" su ostali bez ikakve šanse da mogu do druge faze, jer je Brazil ranije danas pobedio Koreju i popeo se na treće mesto na tabeli Grupe A sa šest bodova. Srbija pred susret sa "pancerima" ima tri boda, dok su Nemačka >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << (6) i Francuska (7) prethodno već obezbedile plasman u narednu rundu. U igri za treće mesto, poslednje koje vodi dalje, još uvek je Rusija koja večeras igra sa aktuelnim šampionom sveta. Sva dešavanja sa meča Srbije i Nemačke pratite na sajtu "Novosti".

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poraz rukometaša Srbije na kraju Svetskog prvenstva

Izvor: Beta, 17.Jan.2019

Muška rukometna Srbije završila je učešće na Svetskom prvenstvu porazom danas od domaćina Nemačke sa 31:23.Srbija je još pre utakmice ostala bez šanse za plasman u narednu fazu takmičenja, pošto je Brazil pobedio Koreju.Reprezentacija Srbije je Grupu A završila sa tri boda. Imala je jednu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.