UŽIVO: Metalac - C. zvezda (19.00) Kahriman na golu, Parker u špicu

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2015, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Metalac - C. zvezda (19.00) Kahriman na golu, Parker u špicu

Fudbaleri Crvene zvezde igraju meč drugog kola Super lige protiv Metalca u Gornjem Milanovcu. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratite tekstualni prenos utakmice.

Zvezda i Metalac su se do sada susretali šest puta, pet puta su pobedu odneli crveno-beli, a jednom je to uradio Metalac, i to na proleće 2010. godine, kada je meč odigran u Kragujevcu.

Podsetimo, crveno-beli su u prvom kolu savladali OFK >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Beograd na Vračaru rezultatom 6:2, dok je domaćin poražem u Humskoj od Partizana sa 4:0.

METALAC: Belić, Nikodijević, Otašević, Sedlar, Rnić, Bukorac, Mladenović, Dimitrijević, Merdović, Đenić, Ivanović.

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Cvetković, Jovanović, Mbođ, Ibanjez, Kovačević, Ristić, Savićević, Katai, Gavrić, Parker.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nula u Gornjem Milanovcu, Metalac odoleo Zvezdi

Izvor: B92, 26.Jul.2015

Fudbaleri Metalca i Crvene zvezde odigrali su u Gornjem Milanovcu bez golova, u duelu drugog kola Superlige Srbije...Ekipa Metalca je tako osvojila prvi bod u novoj sezoni, a Zvezda već od drugog kola zaostaje za vodećim Partizanom...Duel u Gornjem Milanovcu obeležila je izuzetno borbena igra na obe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.