Đoković na Medvedeva u polufinalu, Siner kod Alkarasa, poznato od koga kreće Nadal

Izvor: B92, 05.Mar.2024, 00:33

Đoković na Medvedeva u polufinalu, Siner kod Alkarasa, poznato od koga kreće Nadal

Najbolji teniser sveta Novak Đoković slobodan je u prvom kolu Indijan Velsa, dok mu je potencijalni rival u polufinalu Danil Medvedev.

To znači da su u drugoj polovini žreba ostali Karlos Alkaras, branilac titule, odnosno Janik Siner, osvajač Australijan opena.

Potencijalna četvrtfinala, ako gledamo nosioce su: Đoković – Hubert Hurkač, Danil Medvedev – Holger Rune, Andrej Rubljov – Janik Siner, Karlos Alkaras – Saša Zverev.

Uglavnom, Novak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << startuje od drugog kola, kada će mu rival biti bolji iz duela Aleksandra Vukića i kvalifikanta.

Potom bi trebalo da usledi duel sa Tomasom Martinom Ečeverijem, a onda i potencijalno sa Igoom Amberom ili Tomijem Polom.

Karlos Alkaras bi u drugom kolu mogao na pobednika duela između Van Aša i Arnaldija, dok će Janik Siner startovati od boljeg iz meča Giron – Kokinakis.

Danila Medvedeva najpre očekuje susret sa pobednikom duela Kobolija i Karbaljesa Baene, dok će Rafael Nadal odmah u prvom kolu igrati protiv Miloša Raonića, a ukoliko bude uspešan, sledi okršaj sa Holgerom Runeom.

Dušan Lajović u prvom kolu igra protiv Emila Rusuvorija, dok Miomira Kecmanovića očekuje dvoboj sa Lorencom Sonegom.

Tok žreba mogli ste da pratite UŽIVO u LIVEBLOGU B92.net.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.