UŽIVO LŠ: Pirova pobeda Arsenala, Atletiku penal rulet!

Izvor: Vesti-online.com, 18.Mar.2015, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO LŠ: Pirova pobeda Arsenala, Atletiku penal rulet!

Arsenal je bio na korak do senzacije, ali Monako ide u četvrtfinale. Četa Arsena Vengera nadigrala je "kneževe" u Monte Karlu, slavila 2:0, ali francuski tim ide dalje zbog pobede u prvom susretu na "Emiratima" 3:1.

Posle Liverpula i Čelsija ispao je i treći engleski klub - Arsenal, pa ako se čudo ne desi u sredu u Barseloni (Mančester Siti juri gol minusa iz prvog susreta - 1:2), Premijer liga će da ostane bez predstavnika u završnici Lige šampiona. Ispostavilo se da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je gol Karaskoa u četvrtom minutu sudijske nadoknade u Londonu odlučio putnika među osam najboljih klubova Evrope.

"Tobdžije" su u revanšu nadigrale rivala, bili bolji tim tokom svih 90 minuta, ali... Kada je u 79. minutu rezervista Ramzi doveo goste u vođstvo od 2:0 svi su pomislili da će čudo da se desi u Monte Karlu. Domaći igrači su se zatvorili na 20 metata od svog gola, gosti su napadali, ali nisu imali sreće da stignu do trećeg pogotka.

Nadu Arsenalu dao je Olivije Žiru u 36. minutu, kada je iz drugog pokušaja savladao Subašića, za 1:0. Posle drugog gola, veliku šansu imao je Sančez, ali je Hrvat na golu "kneževa" spasao svoj tim i odveo ga u četvrtfinale.

U Madridu penali su odlučili putnika u četvrtfinale. Golom Marija Suareza u 26. minutu, Atletiko je anulirao prednost Bajera iz Leverkuzena. Do kraja meča, domaćin je bio bolji, ali četa Dijega Simeonea nije uspela da postigne odlučujući drugi gol.

U penal seriji gledali smo reviju promašaja (čak 5). Gosti su bili neprecizno čak tri puta, a tragičar meča bio je Kisling, koji je promašio poslednji šut (poslao loptu nebu pod oblake). Pre toga je Fernando Tores pogodio mrežu "farmaceuta", a posle šutas nekadašnjeg nemačkog reprrezentativca usledilo je veliko slavlje na "Vinsente Kalderonu".

PROČITAJTE TOK UTAKMICA:

79. minut - GOOOL, 2:0 za Arsenal, strelac Ramzi. Pre toga je Volkot pogodio stativu. Drama u Monte Karlu.

36. minut - GOOOL, Arsenal je poveo, strelac je Olivije Žiru.

27. minut - GOOOOL, vodi Atletiko, strelac je Mario Suarez. Vezista je šutira sa ivice šesnaesterca, a lopta zakačila jednog igrača gostiju i završila u mreži.

ATLETIKO MADRID: Moja, Huanfran, Miranda, Himenez, Gamez, Suarez, Koke, Kani, Turan, Grizman, Mandžukić.

BAJER LEVERKUZEN: Leno, Hilbert, Toprak, Spahić, Vendel, Bender, Kastro, Son, Člhanoglu, Belarabi, Drmić.

MONAKO: Subašić, Fabinjo, Abdenur, Valas, Kurzava, Kondogbija, Tulalan, Mutinjo, Martial, Dirar, Berbatov.

ARSENAL: Ospina, Belerin, Mertesaker, Košćelni, Monreal, Kokelin, Kazorla, Ozil, Sančez, Velbek, Žiru.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.