UŽIVO: Krka - Partizan (21.00)! Priključak ili korak nazad

Izvor: Vesti-online.com, 27.Dec.2014, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Krka - Partizan (21.00)! Priključak ili korak nazad

Crno-beli u Sloveniji jure zlata vrednu pobedu kojom bi zadržali priključak s ekipama koje se bore za plasman u plej-of ABA lige. U 15. kolu regionalne lige Partizan gostuje Krki, koja je slavila u prvom ovosezonskom meču u Beogradu. Ostanite uz portal Vestionline i iz minuta u minut pratite dešavanja iz Novog Mesta.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

ABA: Mačvan vodi Partizan u plej-of

Izvor: Vesti-online.com, 27.Dec.2014

Zlata vredna pobeda Partizana u Novom Mestu. Crno-beli su savladali Krku u okviru 15. kola ABA lige 78:72 (21:17, 17:15, 23:20, 17:20) i održali priključak sa ekipama koje se bore za plasman u plej-of ABA lige...Crno–beli su trijumfom uspeli da okončaju ovu polusezonu regionalne lige sa pozitivnim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.