Neverovatan dabl-dabl Jokića – Denver prokockao pobedu

Izvor: B92, 08.Apr.2023, 21:18

Neverovatan dabl-dabl Jokića – Denver prokockao pobedu

Košarkaši Denvera izgubili su od Jute 118:114 na gostujućem terenu, u meču punom preokreta.

Nagetsi su trijumfom protiv Golden Stejta osigurali su prvo mesto u Zapadnoj konferenciji, a u Solt Lejk Sitiju zabaležili su 28. poraz u sezoni. Juta je prekinula niz od četiri poraza, pa je došla do 36. trijumfa.

Nikola Jokić, koji je zbog povrede lista propustio nekoliko mečeva Nagetsa, igrao je protiv Džezera, a za 26 minuta igre imao je neverovatan dab-dabl od 10 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << skokova, 10 asistencija i samo šest poena.

Centar Nagetsa na početku četvrte deonice izašao je sa parketa i nije se vraćao u igru.

Pored Jokića, zapaženu rolu u Denveru imao je Kentavijus Kaldvel-Poup sa 21 poenom i tri astencije.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Očaji Agbadži sa 28 poena, uz tri skoka i tri asistencije, a pratio ga je neverovatni Luka Šamanić sa 23 poena i osam skokova, što je bila jedna od boljih partija u karijeri.

Uskoro opširnije...

Tok meča mogli ste da pratite u LIVE BLOGU B92.net:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.