UŽIVO: Italija - Irska 0:1; Švedska - Belgija 0:1 (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2016, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Italija - Irska 0:1; Švedska - Belgija 0:1 (VIDEO)

Uz portal MOZZART Sport pratite sva dešavanja sa Prvenstva Evrope u Francuskoj

ITALIJA – R. IRSKA 0:1 (0:0)

/Brejdi 84/


Stadion: Pjer Moro u Lilu

Kapacitet: 50.186

Sudija: Ovidiju Hačegan (Rumunija)

Žuti kartoni: Sirigu, Long, Barzalji, Vord

ITALIJA (3-5-2): Sirigu – Ogbona, Barzalji, Bonuči – Florenci, Sturaro, Mota, Bernadeski (od 60. Darmijan), De Šiljo (od 82. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << El Šaravi) – Zaza, Imobile (od 75. Insinje).

R. IRSKA (4-4-2): Rendolf – Kolman, Dafi, Kif, Vord – Brejdi, Hendrik, Meklin, Mekkarti (od 77. Hulahan) – Long (od 90. Kvin), Marfi (od 70. Mekgidi).

ŠVEDSKA – BELGIJA 0:1 (0:0)

/Najngolan 84/


Stadion: Alijanc Rivijera, Nica

Kapacitet: 35.624

Sudija: Feliks Brih (Nemačka)

Žuti karton: Menije, Ekdal, Johanson,Vicel

ŠVEDSKA (4-4-2): Isakson - Lindelof, Johanson, Grankvist, Olson - Larson (od 70. Durmaz), Ekdal, Kalstrom, Forsberg (od 82. Zengin)- Ibrahimović, Berg (od 63. Guideti);

BELGIJA (4-2-3-1): Kurtoa - Menije, Aldevejreld, Vermalen, Fertongen - Vicel, Najngolan - Azar (od 93. Origi), De Brujne, Karasko (od 71. Mertens) - Lukaku (od 87. Benteke);

KRAJ: ŠVEDSKA - BELGIJA 0:1

KRAJ: ITALIJA - IRSKA - 0:1

91. minut - Velika šansa za Bentekea koji je gađao po zemlji, ali nije uspeo da pogodi. Mogla je Belgija do ubedljivije pobede.

84. minut - GOLLLLLLLLLLLLLLLOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! Najngolan za vođstvo Belgije, Brejdi za vođstvo Irske! AU! U JEDNOM MINUTU dva gola, a ceo meč ništa.





84. minut - VELIKA šansa za Irsku! Hulahan je bio jedan na jedan sa Siriguom i nije uspeo do gola!

83. minut - Velika šansa za Švedsku, ali su Belgijanci izbacili loptu sa gol-linije. Bilo je ovo opasno!

80. minut - Mertens je lepo promešao odbranu Švedske, pucao nisko, ali je Isakson opet bio na visini zadatka

76. minut - Ibrahimović je probao dobro iz slobodnog udarca, ali je Kurtoa bio na visini zadatka! Insinje u 77. minutu pogađa okvir gola. Italija se malo probudila.

73. minut - Velika šansa za Romelua Lukakua! Izašao je sam ispred golmana Isaksona, ali je čuvar mreže pobedio u duelu jedan na jedan. Ipak, njegov napad ne funkcioniše kako valja. Odmah u narednom napadu Lukaku je dao gol, ali je dosuđen ofsajd!

68. minut - Navijači u Lilu spavaju, u Nici Belgija i Švedska naizmenično napadaju, ali nema čak ni stopostotnih šansi. Izjednačeni su u posedu lopte, Belgijanci vode sa 14:7 u pokušajima.

62. minut - Kako koji minut odmiče sve više deluje da su ovo utakmice uz koje može da se malo dremne. Bez previše uzbuđenja, posle sat vremena igre nema ni golova. Sve u svemu tanko. Dali su Šveđani i gol, ali je poništen zbog faula.

57. minut - Sada su Belgijanci u naletu, ali čim dođu do šesnaesterca odmah nastaje veliki problem u kreaciji. Irci su naoštreni da dođu do gola, ali ne mogu protiv Sirigua. Imali su i par prekida gde su jako opasni, ali nisu ugrozili Italijane. Čak ih je u tome omeo i sudija u jednoj situaciji.

53. minut - Najbolji napad Italije do sada. Zaza je probao, ali je lopta otišla preko gola. U Nici Šveđani bolje otvaraju drugo poluvreme, gađaju Ibru u svakoj situaciji.

48. minut - Kako su utakmice završene u prvom poluvremenu, istim tempom su i nastavljene. Još nema šansi, ritam je miran. Šveđani su imali jedan napad, ali Ibrahimović nije uspeo do lopte.

Utakmice su nastavljene!

Očekujemo uskoro nastavak mečeva, ali se i nadamo golovima

POLUVREME - ni na jednoj od dve utakmica koje se igraju nema golova. Ima pokušaja, ideja, ali izostaje realizacija

44. minut - Bio je kontakt u šesnaestercu Italije. Bernardeski je odgurnuo Meklina, Hačegan je samo odmahnuo rukom

41. minut - Mogle su ove četiri reprezentacije da nam pruže i bolju zabavu u ovom prvom poluvremenu. Ima pokušaja, dosta borbe, ali deluje da je ona goleada od popodneva bila samo bljesak. Nećemo se nagledati previše takvih utakmica. U Nici se igra za nijansu bolji fudbal, ali nema preciznosti u završnici.

35. minut - Belgijanci šalju dosta centaršuteva sa krila, ali za sada ni Lukaku, ali ni ostali napadači ne uspevaju da pokupe te lopte i daju gol. Sa druge strane, Šveđani igraju bolje nego do sada, ali ne toliko da bi dali gol.



26. minut - Prilično izjednačeni mečevi i u Lilu i u Nici. Ima šansi, nije dosadno, ali nema golova. Ako ovako nastave verovatno će ih biti. Ibra i De Brujne su opasni po gol protivnika, Konte galami na svoje igrače bez obzira na to što ona ništa ne odlučuje kada su Azuri u pitanju.

20. minut - Ponovo brani Sirigu. Opasni su Irci, pogotovo iz prekida. Imaju veći motiv večeras i daće sve od sebe da dođu do trijumfa. Ibra u Nici napada Belgijance, ali mu za sada ne polazi za nogom da ih zatrese i skine mrak na ovom šampionatu.

15. minut - Za sada deluje da su ova dva meča daleko zatvorenija nego ona dva prva koja su se igrala danas i da će golovi teže padati. U Lilu se igra mnogo čvršće, pa i oštrije. Možda dođe do nekih povreda, pa je ideja Kontea da sačuva svoje nosioce jako dobra iz više razloga. U Nici se vodi ravnopravna borba, imaju oba tima konkretne ideje u napadu. Za sada bez golova.

10. minut - Hendrik je ispalio loptu koja je proletela tik pored stative gola Italije. Inače, teren u Lilu je u jako lošem stanju. Onaj u Nici gde igraju Švedska i Belgija je u mnogo boljem stanju, a tamo Belgijanci pletu mrežu oko gola Isaksona

* Udarac Berga bio je prvi pokušaj Švedske u okvir gola na čitavom šampionatu!

4. minut - Počelo je dobro po Belgiju, pokušaj Vicela, ali je lopta odletela preko prečke. Bila je to dobra šansa. Šansa i za Šveđane preko Berga, ali je Kurtoa odlično reagovao. Potom je Lukaku probao, ali pored gola. U Lilu je Irska krenula jako ofanzivno protiv Italije.

MEČEVI SU POČELI

- Očekuje se uskoro početak druga dva meča dana na Evropskom prvenstvu

U reprezentaciji Italije mnogo izmena, videćemo kako će funkcionisati tim Antonija Kontea koji je sa pobedama u prva dva meča izborio prolazak u nokaut fazu. Tamo će igrati protiv Španije.

POGLEDAJTE OVDE KALKULACIJE - Pet parova poznato, Albanci ispali, Turska uz Đavole i Azure, Belgija trči ka Mađarskoj

Posle dve vrlo uzbudljive prve utakmice čekaju nas nove dve. Evo i kako izgledaju zvanični sastavi reprezentacija.

KVOTE:

ITALIJA - REPUBLIKA IRSKA

ŠVEDSKA - BELGIJA

MAĐARSKA – PORTUGALIJA 3:3 (1:1)

/Gera 19, Džudžak 47, 55 - Nani 42, Ronaldo 50, 62/


Stadion Olimpika u Lionu

Kapacitet: 59.168

Sudija: Martin Atkinson

Žuti kartoni: Guzmič, Juhaš, Gera, Džudžak

MAĐARSKA(4-2-3-1): Kiralji - Lang, Guzmič, Juhaš, Korhut - Elek, Pinter - Lovrenčič (od 83. Stiber), Gera (od 46. Bese), Džudžak - Salaj (od 71. Nemet)

PORTUGALIJA (4-3-3): Patrisio - Vijerinja, Karvaljo, Pepe, Eliseu - V. Karvaljo, Žoao Mario, Mutinjo (od 46. Sančes) - Andre Gomes (od 61. Kvarežma), Ronaldo, Nani (od 82. Danilo).

ISLAND – AUSTRIJA 2:1 (1:0)

/Bedvarson 19, Traustason 94 - Šef 61/


Stadion: Sen Deni u Parizu

Kapacitet: 81.338

Sudija: Šimon Marčinijak (Poljska)

Žuti kartoni: Skulason, Sigtorson, Haldorson, Arnason

ISLAND (4-4-2): Haldorson – Sevarson, Skulason, R. Sigurdson, Arnason – Gudmunđson (od 86. Ingason), Gunarson, Bjarnason, G. Sigurdson – Bedvarson (od 71. Bjarnason), Sigtorson  (od 80. Traustason) .

AUSTRIJA (4-2-3-1): Almer – Klajn, Predl (od 46. Šef), Dragović, Fuhs – Baumgartlinger, Alaba – Ilsanker (od 46. Janko), Klajn, Arnautović – Zabicer  (od 78. Jančer)

Uskoro očekujte izveštaje utakmica na sajtu MOZZART Sporta

KRAJ: ISLAND - AUSTRIJA 2:1

94. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOL! Island vodi sa 2:1 protiv Austrije! Traustason je dao gol!

KRAJ - MAĐARSKA - PORTUGALIJA 3:3

89. minut - Islanđani se brane svim snagama, Ronaldo pokušava iz slobodnjaka protiv Mađarske, ali nije uspeo.

84. minut - Pao je ritam, sada Island i Portugalija gledaju kako da sačuvaju rezultat

75. minut -  Do kraja ima 15 minuta. Islanđani traže penal jer je lopta pogodila u ruku jednog igrač Austrije. Mnogo uzbuđenja i u Lionu. Prišti na sve strane, Ronaldo je imao šansu!

Pravo je vreme za KLAĐENJE UŽIVO

- Sa ovim rezultatima dalje idu Island i Portugalija

64. minut - Salaj je pogodio stativu! Kakav meč!

62. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOL! RONALDOOO PONOVO. 3:3!

60. minut - GOOOOOOOOOOOOOOL! Austrija izjednačuje, strelac Šef!



58. minut - U duelu u Parizu nema golova u drugom poluvremenu, sve ide na ruku Islanđana, ali zato u Lionu sve gori! Svaki napad je prilika za gol. Kakva baražna paljba!

55. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL za Mađarsku, DŽUDŽAAAKKKK! Kakva ludnicaa, šta je ovo?!

50. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOL, RONALDOOOOOO - 2:2! Petom! Kakav gol!

47. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Džudžaaaaaaaaaak, Mađarska vodi s 2:1! Izveo je kapiten sjajan slobodnjak, lopta je zakačila živi zid, promenila pravac i savladala Patrisija

Idemo u drugih 45 minuta. Odmah na startu Salaj je izborio slobodnjak

Očekuje se uskoro nastavak utakmica...

POLUVREME! Gledamo dobar fudbal na ova dva meča, pala su i tri gola. Mađari su jako opasni i prete preko Salaja, dok Portugalci brzinom prave velike probleme našem severnom komšiji. Austrijanci gube na poluvremenu od Islanda u Parizu i u velikom su problemu.

42. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOL! Nani pogađa, Portugal  je izjednačio na 1:1

PROMAŠEN PENAL! Dragović je gađao dole levo i pogodio stativu!



36. minut - PENAL ZA AUSTRIJU! Skulason je napravio penal jer je povukao Alabu.

29. minut - Pokušao je Ronaldo iz slobodnog udarca svojom čuvenom žabicom, ali je Kiralji sjajno odreagovao. U Parizu se malo smirio tempo, Austrija će ipak morati da napadne jer mora do pobede. Pokušao je Arnautović, ali sada golman Islanda mnogo sigurniji nego kada je pokušao one drblinge. Pa potom još jednom preko gola.

 - U ovom momentu Portugalci i Austrijanci ispadaju, Turska bi prošla dalje sa ovim rezultatima

24. minut - Dva gola u kratkom vremenskom periodu pa nova velika šansa, Elek je promašio veliku priliku

19. minut - GOOOOOOLLLLLLLLLLLLOOVIIII! Vodi Island, vodi Mađarska! Strelac za Island je Bedvarson, dok je za Mađarsku pogodio Gera! Dva gola u istom minutu!



15. minut - Ponovo dobra šansa za Island posle kornera, potom je usledio i udarac van kaznenog prostora, ali preko gola. U Lionu Portugalci napadaju, dobili su i peti korner. Žoao Kutinjo je baš angažovan po desnoj strani, Kiralji siguran.

11. minut - Na duelu u parizu posle prilije Gudmunđsona Arnautović je imai veliku šansu. Golman Haldorson je dopustio Arnautoviću da uzme loptu, ali ovaj se okliznuo i ispustio veliku šansu da dovede Austriju do vođstva. Golman se baš kockao u ovoj situaciji.

7. minut - Sada Mađari napadaju, Džudžak je pogodio Salaja u glavu, ali ovaj nije uspeo do gola. Samo korner koji je takođe bio opasan, Nani je otišao u kontru i izborio korner. Igra se brzo.

Sjajan početak!

2. minut - Portugalci su krenuli žustro. Prvo je Kutinjo izveo korner posle koga se nije ništa dogodilo, a potom je Nani imao dobru šansu, ali nije imao dobar prijem.

Potom bomba Islanda u Parizu, prečka Austrije se još trese! Šutirao je Gudmunđson! Fantastična levica je sevnula ovoga puta.



MEČEVI SU POČELI

U toku je intoniranje himni...

KVOTE:

MAĐARSKA - PORTUGALIJA

ISLAND - AUSTRIJA

SASTAVI - Poznati su i sastavi timova za prve dve utakmice dana. Island, Austrija i Portugalija bore se za prolazak dalje. Koliko je naoštreno stanje u reprezentaciji Islanda govori i izjava Guđonesena.

"Igrao sam neke velike utakmice u karijeri .Finale Lige šampiona između ostalog. Ali, nikada ovako važan meč".

Dok čekamo početak utakmice možete pogledati najave ove dve utakmice.

Ronaldo, vreme je - kostur te zove u legendu (ANKETA)

Ljubimci hipstera šalju Islanđane kući? (ANKETA)

BET INFO: Pet najigranijih parova u kladionicama MOZZART do ovog trenutka su:

MAĐARSKA - PORTUGAL (tip 2, kvota 1,45)

ŠVEDSKA - BELGIJA (tip 2, kvota 1,87)

ITALIJA - REPUBLIKA IRSKA (tip 1, kvota 2,45)

BANGKOK JUNAJTED - SUKHOTAI (tip 1, kvota 1,35)

ISLAND - AUSTRIJA (tip 2, kvota 2,30) 

PREDLOZZI I TIPOVANJA - Pogledajte neke od predloga koje smo pripremili za danas.

LUDI TIKET, sreda, 174.854 dinara: Gol ili koš njemu je svejedno…

LUDI TIKET (-), sreda, 940.983 dinara: Gomez je malo požurio

KOPA AMERIKA – Argentinci su briljantnom partijom savladali Ameriku (4:0) i plasirali se u finale turnira. Kompletan izveštaj pročitajte OVDE.

BEJZBOL – Rezultate MLB lige i ponudu kladionice MOZZART vidite OVDE

Za početak - NAJAVA DANA

Poštovani čitaoci MOZZART Sporta, dobro došli u naš svakodnevni blog posvećen svim ljubiteljima sportskog klađenja u kome ćemo vas pravovremeno informisati o svim značajnijim događajima koji slede, ali i koji su završeni. Ponedeljak nije obično dan koji obiluje kvalitetnim utakmicama, ali oni pravi će uvek pronaći mečeve za igru.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.