UZEO DEVETKU I OPASNU KINTU: Hrvatski SUPER Mario potpisao za MIlan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 13:50

UZEO DEVETKU I OPASNU KINTU: Hrvatski SUPER Mario potpisao za MIlan (FOTO)

Da li će igrati u tandemu sa Ibrahimovićem.

Hrvatski napadač Mario Mandžukić i zvanično je novi fudbaler Milana. Mandžukić i "Rosoneri" dogovorili su saradnju do kraja sezone sa opcijom produžetka na još jednu godinu.

Mandžukić je potpisao ugovor koji će mu do kraja sezone doneti 1.800.000 evra. Ako Rosoneri izbore plasman u Ligu šampiona, a to sada deluje kao sasvim realan scenario, jer imaju 10 bodova više od petoplasiranog Juventusa, Hrvat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će automatski dobiti ugovor i za narednu sezonu, naravno sa duplo većom zaradom od 3.600.000 evra.

Official Statement: @MarioMandzukic9 ➡ https://t.co/g4peqjiQ7h

Comunicato Ufficiale: Mario Mandžukić ➡ https://t.co/gEHRYtZmQL #ReadyToUnleash #SempreMilan pic.twitter.com/NjmFT2ESVq

— AC Milan (@acmilan) January 19, 2021

Popularni Mandžo je prethodno okončao ugovor sa Al Duhailom, gde je stigao iz Juventusa, za koji je nastupao pet sezona i odigrao 162. utakmice.

- Kada su mi iz kluba rekli da bi mogli da dovedu  Mandžukića, istog trenutka sam rekao da to urade.  Razgovarao sam s njim, motivisan je. Reč je o velikom pobedniku. Uvek svojim igračima govorim da nije bitno koliko minuta igraju, već koliko kvalitetno to odrade. Ibrahimović i Mandžukić zajedno? Videćemo, sve je otvoreno - rekao je Milanov trener Stefano Pioli.

Lester je samo dva boda iza lidera Junajteda, i njegovi navijači već sanjaju o scenariju iz 2016, kada su uzeli titulu. Večeras (21.15) im u goste dolazi Čelsi, i to je prava prilika za domaćine da pokažu da su ozbiljan konkurent za prvo mesto. Kvota na keca je 2,75, iks je 3,25, a dvojka 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester - Čelsi.

Hrvat će biti u konkurenciji za tim protiv Crvene zvezde za mesec dana, a zadužio je i broj devet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.