UZEO BROJ 23: Virtus predstavio moćno pojačanje iz Rusije

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2022, 13:06

UZEO BROJ 23: Virtus predstavio moćno pojačanje iz Rusije

Sve je gotovo.

Jedan od najvećih favorita za osvajanje Evrokupa je Virtus. Crno-beli iz Bolonje svoje ambicije su iskazali i angažovanjem sjajnog plejmejkera CSKA iz Moskve Danijela Heketa.

Italijanska zvezda vratila se u domovinu posle sedam godina i zadovoljna je što će nositi dres slavnog kluba iz Bolonje.

- Došao sam na mesto koje je dobro poznato svima u svetu. Srećan sam što ću sarađivai sa trenerom Skariolom i igrati u timu sa Teodosićem i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Belinelijem koji su pokazali da mogu da pobeđuju na mnogo višem nivou. Znam gde žele da budu sledeće sezone i ponosan sam što ću igrati sa njima – rekao je Heket.

Le parole di Daniel Hackett nella conferenza stampa di presentazione 🎙https://t.co/2KylvibFtp#thisisVirtus #thisisUs

— Virtus Segafredo Bologna (@Virtusbo) March 7, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.