UZBUNA U LACIJU: Sergej raskinuo saradnju sa Kežmanom i postaje TREĆI NAJSKUPLJI fudbaler sveta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2018, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZBUNA U LACIJU: Sergej raskinuo saradnju sa Kežmanom i postaje TREĆI NAJSKUPLJI fudbaler sveta!

Vest koja je uzdrmala rimski klub.

Srpski fudbalski reprezentativac Sergej Milinković-Savić odlučio je da raskine saradnju sa Matejom Kežmanom i angažuje najuticajnijeg menadžera sveta Žorža Mendeša koji bi trebalo da mu završi transfer u Real Madrid.

Lokalni list "Il Mesađero" piše da je Mendeš biti jaka spona između Reala i Lacija, čiji će predsednik Klaudio Lotito zahtevati čak 140 miliona evra za transfer. Ukoliko bi se na leto realizovao transfer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za taj iznos, bivši đak Vojvodine postao bi treći najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji, iza Brazilca Nejmara (Barselona - Pari Sen Žermen 222 miliona) i Kilijana Mbapea (Monako - PSŽ 180 miliona).

Moćni agent Mendeš ima odličnu saradnju sa dvostrukim uzastopnim prvakom Evrope jer je prethodnih godina u kraljevski klub dovodio Kristijana Ronalda, Džejmsa Rodrigeza, Pepea, Anhela Di Mariju, Rikarda Karvalja, kao i trenera Žozea Murinja.

Zbog pisanja italijanskog lista na klupskom sajtu Lacija reagovao je sportski direktor Igli Tare rečima da nije upoznat sa Sergejevom odlukom i da su takvi navodi služe samo da destabilizuju klub ka ispunjenju ciljeva.

Isti dnevnik navodi da će 23-godišnji fudbaler da se vrati u Rim sa okupljanja reprezentacije Srbije zbog povrede i propustiće prijateljske utakmice protiv Maroka u Torinu u petak i četiri dana kasnije u Londonu protiv Nigerije.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.