UŽASNO: Fudbaler ubijen ciglom za vreme utakmice!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Dec.2014, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASNO: Fudbaler ubijen ciglom za vreme utakmice!

Na meču između dva niželigaša u Argentini došlo je prvo do tuče među igračima, a onda su na teren uleteli i navijači jedne ekipe koji su se ustremili na kapitena protivničkog tima, a jedan od njih ga je udario ciglom u glavu

Nova šokantna i potresna vest nam stiže iz Argentine i argentinskog fudbala, gde je svoj život izgubio Franko Antonio Nijeto, kapiten jednog nižerazrednog kluba.

Fudbaler Tiro Federala ubijen je za vreme lokalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << derbija protiv Čakarite de Aimogasta i to nakon što je njegov tim poveo sa 3:1. U tom trenutku izbila je tuča između igrača dva tima, pa je sudija podelio osam crvenih kartona.

Arbitar je odlučio da odsvira kraj meča, 15 minuta pre isteka 90. ali to je samo dalo znak za nastavak tuče i upad navijača na teren. Grupa pristalica Čakarite se ustremila na kapitena protivničke ekipe, a jedan od njih ga je pogodio ciglom u glavu, a kada je Nijeto pao na zemlju počeli su svi da ga šutiraju i udaraju.

On je odmah prevezen u bolnicu, ali je podlegao teškim telesnim povredama, a policija je uhapsila dve odrasle osobe i jednog maloletnika koji su osumnjičeni za ubistvo nesrećnog fudbalera.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

STRAVA I UŽAS NA TERENU: U Argentini igrač ubijen – ciglom!

Izvor: HotSport.rs, 04.Dec.2014

Na lokalnom derbiju argentinske nižerazredne lige između Tiro Federala i Čakarite de Aimogasta došlo je do sukoba među igračima, posle čega su pravdu želeli da donesu prisutni navijači.. . U trenutku kada je ekipa Tiro Federala povela sa 3:1 došlo je do nereda na terenu, u tuči između igrača...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.