UŽASNO! Divljački start i Klop koji se zaledio od straha (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2016, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASNO! Divljački start i Klop koji se zaledio od straha (VIDEO)

Teška povreda Divoka Origija u derbiju Liverpul - Everton

Pobeda i skok na sedmo mesto. Igra kao nekad. Najava boljih dana, jer ima još jedan zaostali meč i realnu šansu da se umeša u borbu za mesto koje vodi u Evropi. Povrh svega - strah u Liverpulu. Opravdan. Povredio se Divok Origi.

Belgijski napadač, koji je otvorio seriju golova u derbiju sa Evertonom (4:0), na nosilima je iznet sa terena početkom drugog poluvremena, jer je na njega divljački >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << startovao Ramiro Funes Mori.

Argentinski defanzivac je nagazio Origija u predelu članka, zbog čega mu je sudija Robert Medli pokazao direktan crveni karton u 50. minutu.

Origi je izvrnuo članak, na štakama hoda okolo. Tek ćemo da vidimo šta mu je posle prelgleda. Zasad sam video samo fotografije koje svedoče o njegovoj povredi. Ona je bacila senku na utakmicu. Čini mi se da nema preloma“, rekao je trener Crvenih Jirgen Klop koji je i sam, kao i svi na Enfildu, pretrnuo od straha posle u najmanju ruku neopreznog starta Funesa Morija.

Ako imate „jak želudac“ pogledajte kako je to izgledalo.

Here's the tackle which meant Origi left the pitch on a stretcher! Hope it's not as bad as it looks https://t.co/RMLOEvv8Zb

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.