UŽASAN ŽREB: Orlići na Špance u baražu za EP!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2014, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASAN ŽREB: Orlići na Špance u baražu za EP!

Teže nije moglo! Mlada reprezentacija Srbije sastaće se sa Španijom u baražu za plasman na Evropski šampionat u Češkoj! Prvi meč na programu je 10. oktobra u Beogradu, a revanš se igra četiri dana kasnije na Pirinejima. 

Iako smo već znali da ćemo biti u drugom šeširu i da je gotovo nemoguće dobiti laganog protivnika, Španci su bili možda i jedini tim koji su naši momci želeli da izbegnu. Dvostruki uzastopni šampion Evrope ima izuzetno moćan tim, jači nego >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mnoge seniorske selekcije i u sudaru sa desetkovanim Orlićima biće apsolutni favorit.

U ostalim mečevima sastaće se: Francuska - Švedska, Slovačka - Italija, Danska - Island, Engleska - Hrvatska, Holandija - Portugal i Ukrajina - Nemačka.

Selektoru našeg tima tako se nije ispunila želja da izvučemo Dansku ili Portugal, koje su objektivno slabije od ostalih iz "jačeg" šešira. Radovan Ćurčić je izjavio da bismo sa te dve ekipe mogli da se nosima, ali nažalost, ništa od toga.

Završnica Evropskog šampionata za igrače do 21 godine biće održana od 17. do 30 juna iduće godine i to će biti poslednji turnir u ovom uzrastu sa osam selekcija. Od 2017. EP za mlade brojaće 12 učesnika.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.