UŽAS U AUSTRIJI: Teška povreda Srđana Plavšića! Sudija poslao igrače u svlačionicu da ne gledaju šta se dešava

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 19:04

UŽAS U AUSTRIJI: Teška povreda Srđana Plavšića! Sudija poslao igrače u svlačionicu da ne gledaju šta se dešava

Nadamo se najboljim vestima.

Srpski fudbaler Srđan Plavšić (27), bivši igrač Crvena zvezde, doživeo je tešku povrede tokom prijateljske utakmice u Austriji između njegove Slavije iz Praga i Podbrezove iz Slovačke.

On se u finišu prvog poluvremena žestokom sudario sa protivničkim igračem i ostao da leži na travi. Lekari su odmah utrčali, a arbitar je videvši da se radi o teškoj povredi poslao ostale igrače u svlačionicu.

Duel se bohužel >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neobešel bez nepříjemnosti… V první půli se děsivě zranil Srdjan Plavšič, který skončil na zemi zakrvácený. Zdravotníci jej nehybného převezli do nemocnice. 👇https://t.co/WaWv2oRs29

— Deník Sport (@DenikSport) July 7, 2023

Pomoć ukazivala duže od 15 minuta,a nakon što su ga stabilizovali, on je na nosilima prebačen u kola Hitne pomoći, a zatim direktno u bolnicu na dalje medicinsko zbrinjavanje i provere.

Nadamo se da će doći najbolje moguće vesti. Srđane, svi smo uz tebe. Ako nekoga zanima Slavija je na kraju slavila sa 4:1.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.