UŽAS: Tragično nastradao slavni sportista (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 10:22

UŽAS: Tragično nastradao slavni sportista (VIDEO)

Sve se dogodilo na Floridi.

Užasna vest dolazi iz Amerike. Bivši NFL kvoterbek Rajan Malet poginuo je na Floridi i to tokom kupanja.

Njega su struje su ga odvukle od obale, pa iako je bio dobar plivač nije uspeo da se vrati i utopio se. Pokušaji reanimacije nisu uspeli i u bolnici je konstatovana smrt.

Kada su spasioci uzvukli njegovo beživotno telo iz vode, zaveden je kao turista jer nisu odmah mogli da mu utvrde pravi identitet.

Kancelarija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šerifa u okrugu Okalosa oglasila se rekavši da su struje odnele Maleta daleko od obale, on se nasukao na peščani sprud i utopio se pre nego što su stigle spasilačke jedinice.

Rajan Malet šest godina je bio kvorterbek u NFL-u. Natupao je za koledž Arkanzas, Nju Ingland Petriotse, Hjuston Teksanse i Baltimor Rejvense.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.