UŽAS! Pronađeno telo Gudeljevog saigrača

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 17:22

UŽAS! Pronađeno telo Gudeljevog saigrača

Danima se nije znalo šta je sa njim.

Užasne vesti stižu iz Španije, gde je pronađeno telo Alvara Prijeta (18), bivšeg igrača Kordobe za kojim se tragalo nekoliko dana.

Telo nastradalog mladića pronađeno je između dva vagona voza i to tako što ga je snimila kamera španske televizije. Mladić je na sebi imao odeću koju je imao u vreme nestanka, a policija je potvrdila da telo pripada Alvaru Prijetu.

Policija je izdala saopštenje nekoliko sati nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je telo pronađeno, navodeći da voz u kojem je pronađeno telo nije bio u saobraćaju nedeljama da je bio pokvaren i da nije imao nikakav pokret, niti je bio na bilo kakvoj inspekciji ili održavanju i da se nije pomerao od 24. avgusta prošle godine, a da je na današnji dan obavljao interni manevar bez pružanja usluga putnika.

pic.twitter.com/jHxyZLhzCA

— Ricardo Kaka (@rikardons) October 16, 2023

Nesrećni mladić je pre nekoliko dana otputovao u Sevilju u pratnji još jednog mladića, a u sredu su bili u noćnom klubu u Sevilji. Ćetvrtak je bio poslednji dan kada je neko čuo za njega. Trebalo je da putuje za Kordobu, ali je imao problema sa kartom i baterijom svog telefona, zato je odlučio da uđe u drugi voz bez odgovarajuće karte i da ne ide za Kordobu. Osoblje voza ga je nateralo da siđe iz voza, tada je na stanici Santa Justa poslednji put snimljen putem sigurnosnih kamera.

Nažalost, nakon potrage od nekoliko dana, ispostavilo se da je Prijeto pronađen mrtav.

Inače, Alvaro je bio i saigrač srpskog fudbalera Dragiše Gudelja, koji se oprostio od njega putem društvenih mreža.

- Moje najiskrenije saučešće porodici i prijateljima. Svi smo sa vama. Počivaj u miru Alvaro - objavio je Gudelj na svom Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.