UŽAS Britos kao Zidan, štoper Napolija iz nemoći udario Moratu glavom u nos! /VIDEO/

Izvor: Blic, 23.Maj.2015, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS Britos kao Zidan, štoper Napolija iz nemoći udario Moratu glavom u nos! /VIDEO/

Štoper Napolija Migel Britos napravio je veoma glup potez u 37. kolu Serije A pošto je na meču sa Juventusom pošto je, iz sve snage, udario glavom u nos napadača Juventusa Alvara Moratu.

Juventusova dominacija ne prestaje ni kada je "stara dama" osvojila prvenstvo, a Napoli ništa nije mogao u Torinu pošto je poražen u Torinu sa 3:1, a tu nemoć je najbolje pokazao Britos koji je isključen u drugom minutu nadoknade zbog užasnog akta.

Morata je prišao Britosu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kako bi se verbalno obračunao, ali je štoper Napolija reagovao tako što je španskog napadača glavom udario u nos, te zaradio direktan crveni karton.

Ova situacija je podsetila na 2006. godinu i udarac Zinedina Zidana glavom u grudi Marka Materacija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.