UZALUDAN BOGDANOV RAFAL: Atlanta spržena u Finiksu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 09:46

UZALUDAN BOGDANOV RAFAL: Atlanta spržena u Finiksu (VIDEO)

Srpski reprezentativac postigapo četiri trojke.
Košarkaši Atlante poraženi su na gostovanju od Finiksa rezultatom 128:115 u prvenstvenoj utakmici NBA lige, a srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović postigao je dvocifreni broj poena na tom meču.
Bogdanović je imao učinak od 16 poena (trojke 4-7), tri asistencije i dva skoka, dok je u Atlanti najefikasniji bio Dežonte Marej sa 29 poena, 10 asistencija i devet skokova. Devin Buker je bio najbolji u redovima Finiksa sa 30 poena.
Atlanta je bolje započela ovaj meč, ipak kako je vreme odmicalo, Sansi bili sve bolje, uspeli da preuzmu kontrolu i obraduju domaće navijače. Presudna je bila poslednja deonica igre koju je tim iz Arizone dobio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.