UZALUD POGODAK DARKA LAZOVIĆA: Verona izgubila od Atalante - totalni preokret (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 20:15

UZALUD POGODAK DARKA LAZOVIĆA: Verona izgubila od Atalante - totalni preokret (VIDEO)

Serija B se bliži.

Verona je dobrim partijama u finišu sezone došla u poziciji da se bori za opstanak u Seriji A, ali će ipak strepeti do poslednjeg kola. U Atalanti gosti su sjajno krenuli, ali nisu izdržali protiv favorizovanog tima, doživeli su poraz – 3:1, posle kojeg su ostali ispod crte, na mestu koje naredne sezone vodi u niži rang.

Verona je do vođstva došla već u 11. minutu, kapiten ovog tima i srpski reprezentativac Darko Lazović je primio loptu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u protivničkom šesnaestercu i preciznim udarcem savladao je Sportijela.

👏 👏 👏 Darko Lazović strelac za Veronu protiv Atalante! https://t.co/Z7GnG2PzY7 pic.twitter.com/gihaGN5vPN

— Arena Sport TV (@arenasport_tv) May 20, 2023

Ipak, to je bilo sve od gostiju. Prelepim golom u 22. minutu posle udarca sa skoro 25 metara izjednačio je Zapakosta, a potom je u 54. minutu Pašalić iskoristio veliku grešku golmana Verone. Do kraja, Atlanata je trijumf obezbedila pogotkom Hojlunda u 62. minutu.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Hoana Sanc, supruga Danija Alveša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.