UZ ZVUK SIRENE, SA POLA TERENA: Jokić u poslednjoj sekundu TROJKOM srušio Golden stejt (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 09:33

UZ ZVUK SIRENE, SA POLA TERENA: Jokić u poslednjoj sekundu TROJKOM srušio Golden stejt (VIDEO)

Još jedna majstorija...

Nikola Jokić je potvrdio da nije bez razloga predvodnik Denvera pošto mu je doneo pobedu nad Golden Stejtom u poslednjoj sekundi.

I to Kako? Sa skoro pola terena! Nagetsi su imali još 3,6 sekundi za napad, Jokić je dobio loptu na svojoj polovini terena, preveo je i sa preko 10 metara "opalio" - ispred Stiva Kera koji ga je pre toga provocirao!

Interesantno je da je Denver gubio na 25 sekundi do kraja, kada je Jokić prvo izjednačio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na 127:127, da bi potom ovom trojkom doneo veliku pobedu svom timu nad Voriorsima (130:127).

Pogledajte kako je izgledao koš srpskog reprezentativca koji je još jednom pokazao da je najbolji igrač na svetu.

Jokic. ‘Night night. pic.twitter.com/4OkTewSgML

— Rob Perez (@WorldWideWob) January 5, 2024

Važno je napomenuti i da je Jokiću nedostajao jedan skok za novi tripl-dabl učinak, pa je majstorsku partiju u San Francisku završio sa 34 poena, deset skokova i devet asistencija, uz - verovali ili ne - samo TRI promašaja iz igre. Pogodio je na kraju 13 od 16 šuteva koje je izabrao, uz dve pogođene trojke. Zaista senzacionalno.

Jokić je imao veliku pomoć i u Gordonu, košarkašu koga je nedavno izujedao pas, pošto je postigao 30 poena i imao devet skokova, dok je i Džamal Marej dao veliki doprinos - 25 poena. Sve bolje igra i "sofmor" Votson koji je dodao 19 poena sa klupe.

Što se tiče Voriorsa, predvodio ih je naravno Stef Kari sa 30 poena, Klej Tompson je dodao 24, dok je Kuminga imao 16. Ni na ovoj utakmici Stiv Ker nije mogao da računa na Drejmonda Grina koga je NBA liga suspendovala na neodređeno zbog divljanja od početka sezone.

Prethodne noći igrao se još samo meč San Antonio - Milvoki (121:125), a Baksi su slavili ubedljivo zahvaljujući Janisu Adetokunbu koji je zabeležio 44 poena, 14 skokova i sedam asistencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.