UVREDIO I GROBARE I DELIJE: Igrač Libereca objavio sliku sa stadiona - neverica šta je napisao! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 21:07

UVREDIO I GROBARE I DELIJE: Igrač Libereca objavio sliku sa stadiona - neverica šta je napisao! (FOTO)

"Znaš li gde se nalaziš?" je sasvim legitimno pitanje u ovoj situaciji.

Crvena zvezda igra protiv Slovana iz Libereca u meču drugog kola grupe L u Ligi Evrope.

Mohamed Tijani, 23-godišnji defanzivac Slovana na pozajmici iz praške Slavije, objavio je "stori" na na kom je snimio sebe na travnjaku stadiona "Rajko Mitić".

Bajern je sjajno otvorio sezonu Evroligi s Trinkijerijem na klupi, ima skor 4-1 i trenutno je na prvoj poziciji.  Večeras (21.00) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gostuje Real Madridu, koji ima mnogo problema i trenutno ima skor 1-4. I pored svega, kvota na Real je 1,30, a na Bajern čak 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Bajern.

Verovatno ne znajući da je u blizini i stadion večitog rivala Crvene zvezde, Tijani je označio da se nalazi na stadionu Partizana.

Ovaj gaf će možda zasmetati nekim navijačima Zvezde, drugima će biti simpatičan, a zanimljivo je da se Tijani snimio baš u kaznenom prostoru sa strane gde je severna tribina popularne "Marakane" i koreografija navijača.

Naravno, teško da će i "Grobarima" biti zabavno što je fudbaler pomešao njihov stadion sa Zvezdinim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.