UTUČEN I BEZ ENERGIJE: Novak se obratio posle poraza - Srbin nikad kraći!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 15:58

UTUČEN I BEZ ENERGIJE: Novak se obratio posle poraza - Srbin nikad kraći!

Težak dan za najboljeg na planeti.

Novak Đoković je nakon poraza od Aleksandra Zvereva u polufinalu singla doživeo još jedan neuspeh. Najbolji teniser planete i Nina Stojanović nisu uspeli da savladaju Aslana Karaceva i Elenu Vesninu i tako se domognu finala miks dubla.

- Užasan dan. Raspala mi se igra, on je doprineo tome, servirao je fenomenalno, nije grešio uopšte. Ja sam stao, prosto sam stao. Dao sam njemu da napada, nisam imao nikakve poene na prvi servis. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Na prvi servis sam imao baš slab procenat od 3:2. To je to. Na ovom nivou sa pritiskom Olimpijskih igara i igranja za svoju zemlju… Šta da se radi - rekao je Đoković.

Teško mu je bilo da detaljnije analizira oba poraza, ali je zaključio da bi želeo da sutra bar jednom izađe sa terena kao pobednik.

- Nisam na OI došao svež, to je prva stvar. Sve što mi se izdešavalo ovih dana samo me sve više iscrpelo. Došao sam ovde emotivno iscrpljen izuzetno, ali motivisan i sa željom kao i svi ostali sportisti da donesem medalju svojoj zemlji. Imaću dve šanse sutra, nadam se da ću bar jednu iskoristiti - ekspresno je Novak Đoković završio obraćanje novinarima u Tokiju.

Već u 8.00 po našem vremenu Novak će igrati za bronzu protiv Pabla Karenja Buste u singlu, a dva sata kasnije bi trebalo da se zajedno sa Ninom Stojanović bori za isto odličje u miks dublu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.